Arama

Mutluluk Çubuğu Nedir Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

2 yıl önce

Mutluluk Çubuğu Nedir Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

 Mutluluk Çubuğu Nedir Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı
ad image

 

 

 


Sertleşme problemi erkelerde ortaya çıkan bir problem olmakla birlikte mutluluk çubuğu ameliyatı ile tedavisi mümkün olan bir rahatsızlıktır. Sertleşme bozukluğu, erkeğin cinsel ilişki sırasında yeterli seviyede sertleşememesini, sertleşmeyi koruyamamasını veya hiç sertlik düzeyine ulaşamamasını ifade eden bir durumdur. Sertleşme bozukluğunun çözümünde çeşitli tedavi yöntemleri mevcuttur.

 

Sertleşme Bozukluğu Tedavisinde Mutluluk Çubuğunun Etkisi

 

Sertleşme bozukluğunun çözülmesinde birçok yöntem vardır. Bu yöntemler cerrahi olmayan müdahaleler ve cerrahi olan müdahaleler olmak üzere iki gruba ayrılır. Cerrahi olmayan müdahaleler doğal yollar ile yapılan tedaviyi kapsar. Oral yolla alınan ereksiyon hapları, vakum cihazları ve penil enjeksiyonları gibi tedavi yöntemlerini içerir.



Vakum cihazları doktor kontrolünde olunması gereken bir tedavidir. Penil enjeksiyonları ise penis üzerine yapılan bir işlemdir. Tüm bu işlemlerin sonuç vermemesi durumunda cerrahi bir yöntem olan mutluluk çubuğu tedavisi devreye girer. Bu yöntemde penis bölgesine mutluluk çubuğu adı verilen protez yerleştirilir. Buna penil protez ya da penis protezi de denir. Penil protez yöntemi cerrahi bir müdahale olduğu için kalıcı bir yöntemdir ve geri dönüşü yoktur. Bundan dolayı ameliyatı olmayı düşünen kişinin bu konuda olumlu ve olumsuz tarafları ölçmesi gerekir.

 

Mutluluk Çubuğunun Sertleşme Üzerindeki Etkisi



Uzun süreli yapılan klinik verilerine göre mutluluk çubuğu ameliyatının yüksek güvenilirliğe ve etkiye sahip olduğu gözlenmiştir. Cinsel ilişkiye giren hastaların yaklaşık olarak %90 ile %95'inin ilişki sırasında uygun bir sertlik seviyesine ulaştığı bildirilmiştir. Yapılan çalışmalar sonucunda hem mutluluk çubuğu olan kişilerin hem de partnerlerinin ilişkiden memnuniyet oranları %90'ın üzerinde seyretmiştir. Bununla birlikte erkeklerin büyük bir çoğunluğu bu sertleşme bozukluğunu tekrar yaşasalar, mutluluk çubuğu tedavi yöntemini yine seçeceklerini bildirmişlerdir.



Bilimsel çalışmalar kapsamında bu ameliyatı olan kişilerin sertleşme sorunu şikayetlerinde hangi protezin kullanıldığı fark etmeksizin mevcut olan durumlarında gözle görülür oranlarda iyileşme görüldüğü belirtilmiştir. Ayrıca geriye dönük olarak yapılan diğer araştırmalar kapsamında, altı ile on iki aylık süreç içerisinde memnuniyet oranlarının çok fazla arttığı görülmüştür. Ameliyatı izleyen ilk altı ay boyunca hastalar üzerinde önemli seviyede bir düzelme ve rahatlama olduğu açıklanmıştır. Bununla birlikte mutluluk çubuğu ameliyatı olan erkekler, protezin yaratmış olduğu sertliğin ve görünümün oldukça doğal olduğunu belirtmişlerdir. Bu anlamda sertleşmeye kesin çözüm sağladığını söyleyebiliriz.

 

Mutluluk Çubuğu Ameliyatı Sonrasında Normal Hayata Dönüş Süreci

 

Genel olarak mutluluk çubuğu operasyonundan sonra doktor tarafından uygun görülmesi koşulu ile hastalar evlerine taburcu edilir. Birkaç gün ile birkaç haftalık süreç içerisinde penis üzerinde ağrı, sızı ve şişlik meydana gelebilir. Bunlar normal durumlardır. Doktorun vermiş olduğu ilaçların kullanımı ile birlikte soğuk uygulamaların yapılması şikâyetlerin azalmasına yardımcı olacaktır. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler