Arama

Rusya’ya saat yaptırımı

2 yıl önce


Rusya’ya saat yaptırımı
ad image

Vladimir Putin’in Ukrayna’ya açtığı savaşta birinci ay geride kalırken, uzun yıllar sonra tarafsız çizgisinden ayrılan İsviçre’den Rusya’ya yeni bir yaptırım geldi.

İsviçre basınında çıkan haberlere göre, Rus yetkililerin milyonlarca dolar değerindeki lüks Audemars Piguet saatlerine el konduğu bildirildi.

İsviçre saatleri, gümrük kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle güvenlik görevlileri tarafından bir dükkanda ele geçirilerek en kondu.

Bu, İsviçre'nin Ukrayna'nın işgalinden sonra Rusya'ya karşı yaptırımlar uygulama konusunda Batılı ülkelere katılmak için geleneksel tarafsızlığını terk etmesinden birkaç gün sonra gerçekleşti.

Audemars Piguet saatlerinin bir tanesinin 921 bin doların üzerinde olduğu belirtiliyor.

İsviçre'nin NZZ am Sontag gazetesine göre, saatler, Audemars Piguet'in Moskova'daki bir yan kuruluşundan Rusya'nın FSB güvenlik servisi için çalışan ajanları tarafından ele geçirildi.

İşgalden sonra lüks marka Rusya'daki faaliyetlerini durdurduğunu söylemiş, web sitesinde başkent Moskova’daki iki satış merkezinin de "geçici olarak kapalı" duruma geçtiğini aktarmıştı.

Endüstri yetkililerine göre, İsviçre geçen yıl Rusya'ya 280 milyon dolar değerinde saat ihraç etti.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler