Arama

Nwakaeme Fenerbahçe Maçını Kazanmak İçin Söz Verdi

3 yıl önce


Nwakaeme Fenerbahçe Maçını Kazanmak İçin Söz Verdi
ad image

 

Süper Lig’in 27. Haftasında Trabzonspor Fenerbahçe’yi kendi evinde ağırlayacak. Trabzonspor’un en büyük kozlarından olan Anthony Nwakaeme de bu maç hakkında basın mensuplarına açıklama yaptı. Cezasından ötürü geçen hafta oynanan Medipol Başakşehir maçında forma şansı giyemeyen Nwakaeme, Fenerbahçe maçı için taraftara söz verdi. Eski Trabzonspor yöneticilerinden olan nevzat Kaya’ya konuk olan Anthony Nwakaeme, Fenerbahçe maçı hakkında da açıklama yaptı. Kazanmak için inançlarının yüksek olduğuna değinerek; kazanmak için ellerinden gelen her şeyi ortaya koyacaklarını ifade etti. Bu maçın önemini bildiğini belirten Nwakaeme; bu müsabakadan 3 puanla ayrılmak için elinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi. bonus veren siteler  ve  en iyi deneme bonusu için milanobet üyelik  adresini ziyaret etmenizi öneririz

Nwakaeme Fenerbahçe Maçının Önemine Değindi

Kart cezalısı olduğundan dolayı Trabzonspor ile medipol Başakşehir arasındaki maçı izleyemeyen Anthony Nwakaeme, izinli olduğu bu güne eski yönetici Nevzat Kaya ile zaman geçirdi. Fenerbahçe ile Göztepe arasında oynanan karşılaşmayı da beraber izledi. Maç sonunda da Nevzat Kaya’nın kızına kendi formasını hediye etti.

Bu gelişmelerden sonra basın mensupları tarafından Nwakaeme’e Fenerbahçe maçı sorularak; bu maçtan 3 puanla ayrılmaları istendi. Anthony Nwakaeme de cevap olarak bu maçı kazanacaklarına dair inançlarının tam olduğunu ifade etti. Herkes için Fenerbahçe maçının ne kadar önemli olduğunun kendisinin de bildiğini ifade etti. Aynı zamanda da bu maçı kazanacaklarına dair söz vererek; 3 puanı almak adına her şeyi yapacaklarını belirtti.

Nwakaeme’ye “Bu Maç Senin!”

Anthony Nwakaeme’nin bu ziyarette kazanacaklarına dair verdiği söz sevinç etkisi yarattı. Taraftarlar da Nwakaeme’ye bir haftadır top oynamadığını ve bu maçta tüm performansını ortaya koyabileceğini söyledi. Fenerbahçe maçını kazanmaları durumunda yeniden kahramanları olacaklarını da ifade etti. Nwakaeme’yi Fenerbahçe maçına motive etmek amacıyla taraftarlardan bu şekilde yorumlar geldi.

Fenerbahçe Maçına Özel Prim

Trabzonsporlu iş adamları da Fenerbahçe maçına dair sözler verdi. Oyuncuların daha iyi performans ortaya koymaları için harekete geçen iş adamları; bu maçta primi 40 bin TL’den 61 bin TL’ye yükseltti. Bu ödemeyi de kendilerinin yapacağına dair sözler verildi.

Trabzonspor yönetimi tarafından Salı günü yapılacak olan toplantı doğrultusunda da işadamlarının bu istekleri de baz alınarak masaya yatırılacak gelişme olacak. Fenerbahçe maçının ardından oyuncularının tüm Şubat ödemeleri de gerçekleştirileceğine dair karar alınacağına dair açıklama yapıldı.

Trabzonspor’da Eksikler Geri Dönüyor

Geçen haftalarda Trabzonspor COVID-19 salgınından fazlasıyla etkilenmişti. Bu durumun bu hafta sonu son bulması bekleniyor. 7 futbolcunun testinin pozitif çıkması herkesi endişelendiren bir gelişme olmuştu. Ancak Serkan Asan ve Arda Akbulut’un testinin negatife dönerek karantina sürecinin sonuçlanması sonrası da sevindiren bir gelişme kendini gösterdi. Antrenmanlara yeniden başlayacak olan iki futbolcu Fenerbahçe maçı öncesinde kadroda yer alabilecek olması teknik heyetin elini kolaylaştıran gelişme oldu.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler