Arama

Abdullah Avcı İlkleri Yaşıyor

3 yıl önce

Abdullah Avcı İlkleri Yaşıyor

Abdullah Avcı İlkleri Yaşıyor
ad image

 

Trabzonspor teknik direktörü olarak görev yapan Abdullah Avcı; oldukça başarılı bir dönem geçiriyor. İlklere imza atan Abdullah Avcı; son 7 maçın hepsini kazanarak; oldukça etkili bir performans ortaya koydu. Son 17 yıldır var olan performansların üzerinde bir istatistik yakalayan Trabzonspor cephesinde yüzler gülüyor. 7 maç üst üste kazanma başarısı gösteren takımda; farklı bir istatistiksel detay da ilgi çekiyor. Trabzon ekibinin 16 sezon sonra 4 maçtır kalesinde gol görmemesine dair başarı elde etmesi de gelen ayrıntılar arasında yer alıyor. Bu istatistikler hem yönetimin hem de Trabzonspor taraftarının yüzünü güldüren bir gelişme olarak tabir ediliyor. deneme bonus ve betist giriş   için  betmatik giriş   adresini ziyaret etmenizi öneririz

17 Sezon Sonra İlk        

Süper Lig’in 26. Haftasında Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelen Karadeniz ekibi; maçtan 1-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Takımda ciddi eksikliklerin olmasına rağmen bordo mavili takımda yükseliş devam ediyor. Abdullah Avcı yönetimindeki takımda 17 maçta 13 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet gibi sonuçlar son derecede dikkat çekiyor.

Medipol Başakşehir galibiyeti sonrasında Trabzonspor cephesinde 17 sezon sonra bir ilk meydana geldi. Geçen sezon da 6 maçlık galibiyet serisi elde eden Trabzonspor; 2020-2021 sezonunda ise bu rekorunu 7 maç üst üste galibiyetle geliştirdi. Trabzonspor ekibinde en son 2003-2004 sezonunda 22 ile 32 haftaları arasında 11 maçlık bir seri yakalanmıştı. Bu istatistiğe en yakın sonuç ise bu sezonda kendini gösteriyor.

7 Maçta 21 Puan Toplandı

Süper Lig’de teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Trabzonspor hız kesmeden etkili sonuçlar almaya devam ediyor. İlk olarak İttifak Holding Konyaspor’u 2-1’çlik skorla geçen Trabzonspor; sonrasında da Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup etmişti. Beşiktaş 2-1, Yukatel Denizlispor 1-0, Yeni Malatyaspor 2-0, Gaziantep FK 1-0 ve Medipol Başakşehir’i de 1-0’lık skorlarla yenerek; 7 maçtır süregelen galibiyet serisine devam ediyor. 7 maçta 21 puan toplama başarısı gösteren Karadeniz ekibi; bu başarısını sürdürme konusunda da etkili bir yolda ilerlemeye de devam ediyor.

Trabzonspor 5 Senenin Ardından Başakşehir’i Mağlup Etti

Trabzonspor kadroda yaşanan sıkıntılara rağmen Başakşehir’i mağlup etmeyi başardı. Takımda 7 futbolcunun sağlık sorunlarının bulunmasının yanı sıra sakat ve cezalı oyuncuların da olması bu maçı kazanmalarına engel olmadı. Medipol Başakşehir’i 5 sezondur mağlup edemeyen bordo mavili ekip; bu olumsuzluklara rağmen istediği sonucu aldı. 27 Ocak günü oynanan maçta Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup eden Trabzonspor; 5 sezon sonra galibiyet hasretini sona erdirdi.

Sezona kötü bir başlangıç yaparak ilk 8 haftada 6 puan elde eden Trabzonspor; başarı grafiğini katlamaya devam ediyor. Süper Lig’e adeta geri dönüş yapan Karadeniz ekibi; performansıyla şampiyonluk adaylarından bir tanesi olduğunu gösteriyor. Eski günlerine geri dönen takımda son derecede ideal sonuçlar da ortaya çıkıyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler