Arama

Netflixte yeni Türk dizisi

2 yıl önce


Netflixte yeni Türk dizisi
ad image

İnternetin gelişimi ile video akış platformları da hayatımıza girdi. Küresel pandemi döneminde kullanıcı sayısı adeta tavan yapan bu hizmetler, aylık belirli bir abonelik ücreti karşılığında binlerce dizi, film ve belgesel gibi içeriklere erişmemize ortam sağlıyorlar. Bunun dışında boy gösterdikleri ülkelerle iş birliği yapmayı da ihmal etmiyorlar. Bu platformlardan Netflix, kısa süre önce yeni yerli dizisi Uysallar’ın resmi fragmanını yayınladı.

Son dönemde Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik siyasi komployu konu alan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi ile ses getiren Netflix, bir başka yerli dizisi Uysallar’ın resmi fragmanını kısa süre önce yayınladı. Kadrosunda Öner Erkan, Uğur Yücel, Haluk Bilginer, Songül Öden ve İbrahim Selim gibi usta isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Saylak oturuyor.

Uysallar’ın yapımcılığını Ay Yapım üstlendi. 8 bölümden oluşacak aile kara komedisinin konusu orta yaş bunalımına giren başarılı bir mimarın ailesinden gizli şekilde punk hayatı yaşamaya başlaması diyebiliriz. Burada mimarın yaşamış olduğu hayattan sıkılması, kendini sorgulaması ve büyük bir uyanış yaşaması dizinin ana odak noktası olacak. Bunun dışında mimarın ailesinin de kriz dolu hayatlarına trajikomik bir şekilde odaklanılacak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler