Arama

Kripto para dünyasına Metaverse etkisi

2 yıl önce


Kripto para dünyasına Metaverse etkisi
ad image

Bitcoin haftanın ilk gününe stabil seviyelerde devam ederken gözler 8 adet Metaverse ve Meme coinlerine çevrildi.

Kripto para piyasasının oyna-kazan tokeni XIDO geçtiğimiz hafta yaklaşık olarak yüzde 200’lük bir yükseliş gösterdi. BTC cephesi ise Şubat ayından bu yana en yüksek seviyesinde haftayı kapattı.

Son 24 saatte en hızlı ivme gösteren coin yüzde 48.8‘lik bir artışla METADOGE oldu. Metaverse coinlerin ikinci sırada ise Ariva (ARV) coin yer alarak yüzde 37‘lik bir artışla karşı karşıya kaldı. Dün Ariva Digitals’ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Ariva ekibi Dubai Blockchain Summit’e katılacak. Blockchain ve Kripto Para sektöründe dünyanın en etkili etkinliklerinden biri olan WBS Dubai’de yer alacak olması yatırımcıları daha da heveslendirdi.

Yükseliş gösteren Metaverse coinleri arasında Bezene (BZN) ve Neos Credits (NCR) var. BZN, yüzde 25.3’lük bir artış gösterirken, 4. sıradaki NCR ise yüzde 19.7’lik bir artış gösterdi. Aralık ayında yaklaşık olarak yüzde 170’lik bir artış gösteren NCR, Neos Credit tarafından geliştirilen yenilikçi bir Metaverse coinidir.

Yükseliş gösteren Meme coinlere baktığımızda ise Vitoge (VITOGE), yüzde 85.1‘lik artış ile ilk sırada yerini alıyor. Geçtiğimiz gün yüzde 39.2’lik bir artış gösteren VITOGE’dan sonra ise yüzde 25.5’lik bir artış ile Sincere Doge (SDOGE) var. Resmi SDOGE hesabından yapılan açıklamada, “SincereDogeSwap geliştirildi ve artık ücretsiz” dedi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler