Arama

Manchester United transfer haberleri 2021

3 yıl önce

Manchester United transfer haberleri 2021

Manchester United transfer haberleri 2021
ad image

 

Old Trafford'dan haberler, söylentiler ve dedikodular aktarın; Ocak transfer penceresi 2 Ocak 1 Şubat arasındadır; Paul Pogba Ocak'ta ayrılacak mı?

Paul Pogba Ocak'ta Manchester United'dan ayrılabilir mi?

Manchester United'ın kulüpten bu pencereden ayrılmasını istediği oyuncular var geleceğinin nerede olduğunu bilmek isteyen Sergio Romero, Phil Jones, Marcos Rojo, Odion Ighalo var ve sonunda Jesse Lingard var.

Yıl seçeneği geçen yılın sonunda tetiklendi, bu nedenle 2022 yazına kadar devam ediyor. Temsilcileri diğer kulüplerle konuşuyor, ancak ne Lingard ne de kulüp ayrılıp ayrılmayacağına dair bir karar vermedi.

Çünkü kulüp ile Lingard ve Ole Gunnar Solskjaer ve Lingard arasında harika bir uyum var, bu yüzden Lingard için en iyisini istiyorlar.

Sanırım Paul Pogba, anıtsal bir şey olmadıkça ocak ayında ayrılıyor. Ancak Manchester United, Mino Raiola yaz mevsiminde casino siteleri bir çıkışın muhtemel olduğunu söylediğinden beri hiçbir şey söylemediler. Ona yeni bir sözleşme teklif etmediniz mi?

Bildiğim kadarıyla olmadılar ve 18 ayı kaldı. Bana söylendiğine göre Pogba United'ın geçen sezonun sonunda onunla sözleşme görüşmeleri açması bekleniyor. Bu görüşmeler gerçekleşmedi.

Şimdi, United'ın gerçekçi olarak kendisine para kazanması için iki transfer penceresine sahip olduğu veya onu ikinci kez parasız kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldığı bir durumdayız.

Jack Grealish, ocak ayında Man Utd'a gidiyor olabilir mi?

Jack Grealish United, Eylül ayında Aston Villa'dan ayrılmasına rağmen oyun kurucuyu imzalamakla ilgileniyor. 

Boubakary Soumare United’ın Lille orta saha oyuncusu için AC Milan ile mücadele ettiği bildirildi

Jadon Sancho  Borussia Dortmund, Sancho'nun bu sezon formdaki düşüşünü , Manchester United'ın İngiltere kanat oyuncusu peşinde koşmasıyla başını döndürdüğünü suçladı 

Man Utd çıkışıyla bağlantılı en son oyuncular

Jesse Lingard Manchester United, Lingard'ın sözleşmesinin uzatılmasını tetikledi, yani mevcut anlaşmasının 18 aylık süresine kaldı, ancak temsilcileri olası bir hamle için hazırlık yapmak üzere diğer kulüplerle konuşuyor ve ocak ortasında bir karara varılması bekleniyor.

Odion Ighalo Katar ve Suudi Arabistan'daki kulüpler, Manchester United'daki kredi büyüsü 31 Ocak'ta sona erdiğinde forvet Ighalo ile sözleşme imzalamakla ilgileniyorlar. İsimsiz iki Premier Lig kulübü de geçici sorgulamalar yaptı.

Solskjaer'in ocak ayında ayrılmak istediği oyuncular arasında Brandon Williams, Sergio Romero ve Jesse Lingard var Birleşik patron Ole Gunnar Solskjaer, bu hafta altı uç oyuncusuyla kulüpten uzaklaşma veya kalıcı hamleler hakkında konuşarak büyük bir temizliğe başlayacak.

Paul Pogba United, Fransız'ın yeni bir sözleşme imzalamayacağını kabul ettikten sonra yaz aylarında satış yapacak. Manchester United, Pogba'nın bir takas anlaşmasında Juventus'a katılmasına izin verecek, ancak karşılığında Aaron Ramsey'i istemeyecek.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler