Arama

Lazer Epilasyon İstenmeyen Tüylere Çözüm

2 yıl önce

Lazer Epilasyon İstenmeyen Tüylere Çözüm

Lazer Epilasyon İstenmeyen Tüylere Çözüm
ad image

Lazer Epilasyon İstenmeyen Tüylere Çözüm

İstenmeyen tüyler kadın erkek fark etmeksizin pek çok kişinin kurtulmak istediği vücut özellikleri arasında yer alıyor. Düzenli olarak kişisel bakım yerine tek seferde lazerin gücünü kullanarak epilasyon yöntemini kullanmak pek çok avantaj sağlıyor.

Çok fazla ilgi gösterilen ve fayda görülen bir konu olmasından dolayı çok sayıda lazer epilasyon kliniğine rastlamakta mümkün oluyor. Bu doğrultuda lazer epilasyon fiyatları da ilk keşfedildiği döneme göre daha uygun ölçüdedir. Standart teknikler kullanılsa da, her bünyenin farklı kıl yapısı nedeniyle uygulanan seans sıklığı ve sayısı değişkenlik göstermektedir.

Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanır?

İstenmeyen tüylerinden şikâyetçi olmayan yoktur. Kısır bir döngü olarak belirli aralıklarla tüylerin temizlenmesi zahmetli ve yorucudur. Bu nedenle büyük bir kolaylık olarak tercih edilen lazer epilasyon tüyleri ile baş edemeyenler için uygun görülse de; hamile ve ciddi rahatsızlıkları olanlar için uygun görülmüyor. Özellikle lazerin zarar verici ışınlarına maruz kalmaması gereken kanser hastaları bu yöntemden uzak durmalıdır.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Vücudun belirli bölgeleri yoğun biçimde kıl köklerinden oluşur ve bu durum oldukça rahatsızlık verir. Kıl köklerinin kalıcı olarak lazer ışınları ile yakılması yöntemi epilasyonun kalıcı olmasını sağlıyor. Kalıcı bir işlem olmasından dolayı lazer epilasyon uygulanan seans sayısınca farklılık göstermektedir. Sağlık açısından herhangi bir sakınca görülmeyen kişiler için lazer epilasyon kullanım alanı sınırsızdır diyebiliriz. Pürüzsüz bir vücuda kalıcı olarak sahip olmak isteyenler paket olarak sunulan epilasyon çeşitlerinden satın alabilirler.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Lazer epilasyon öncesi uzman kişiler tarafından vücudun kıl yapısının incelenmesi ve hangi yöntemin kalıcı sonuç vereceğine dikkat edilmelidir. En az acı oranı ile daha çok tercih edilen buz lazer yöntemi, artık nadir kullanılmaya başlanan ruby lazer epilasyon ve Alexandrite Lazer yaygın olarak kullanılan yöntemler arasındadır.

Lazer epilasyon uygulanacak kişiye de hangi yöntemin tercih edilmesi hususunda ten rengi ve kıl kökü yapısı önemli rol oynuyor. Bu durum aynı zamanda lazer epilasyon fiyatları içeriğinde de farklılık oluşturuyor.

Erkek Lazer Epilasyon Hizmetleri

Güzellik salonları ve kliniklerin daha çok kadınlara yönelik olduğu tartışılmazdır. Ancak kendi öz bakımına fazlasıyla dikkat eden ve bunun kalıcı olmasını tercih eden erkekler içinde erkek lazer epilasyon yöntemi istenen sonucu veriyor.

Erkeklere özel erkek lazer epilasyon klinikleri, geniş kapsamlı hizmetleri ve teknoloji odaklı ekipmanları ile acısız bir şekilde istenmeyen tüylerden kurtulmayı amaçlıyor. Erkeklerde daha yoğun olan kıl köklerini kurutmak için kullanılacak yöntemlerin doğru belirlenmesi büyük önem taşıyor.

Erkekler İçin Hangi Lazer Epilasyon Türleri Yapılır?

Erkeklere uygulanan lazer epilasyon seansları kıl yapılarının kalın ve sık olmasından dolayı daha uzun süreçlerde sonlanmaktadır. Kalıcı epilasyon için kombin lazer tekniği kullanılıyor ve bu yöntem işlemin ağrısız ve acısız geçmesine olanak sunmaktadır.

Lazerin etkisini diğer yöntemlere göre katlayan bu teknik erkeklerdeki istenmeyen tüylerin en fazla 6 seansa kadar bitmesini sağlıyor.

Lazer Epilasyon Fiyatları 2022

Lazer epilasyon öncesi yaptıracak olan kişilerin genel vücut analizi yapılarak tahmini olarak kaç seans gerekli olduğuna karar veriliyor. Fiyatlarda bu kapsamda farklılık göstermekte ve seans azlığına ya da çokluğuna göre belirlenmektedir.

Erkeklerde ihtiyaç duyulan lazer epilasyon seansları 6-7 arasında değişirken, tüylenme özelliğine göre kadınlarda 4-5 seans olarak değişmektedir. Göğüs bacak ve genital bölge için erkek lazer epilasyon seansları için tercih edilen kliniklerin 2021 yılı için belirlenen fiyatları gözden geçirilmelidir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler