Arama

Kaç Çeşit Videowall Sistemi Vardır?

2 yıl önce

Kaç Çeşit Videowall Sistemi Vardır?

Kaç Çeşit Videowall Sistemi Vardır?
ad image

Kaç Çeşit Videowall Sistemi Vardır?

Belirli sayıda ekranın birleşimi ile elde edilen dev ekranlar videowall şeklinde bilinir. Belirtilen ürünlerin tek bir modeli yoktur. Birden fazla modeli ile kullanıma sunulur. Klasik olan ve her yerde kullanımı mümkün olan model standart sistemler olarak adlandırılır. Belirli bir alanı kaplamak için hazırlanan ürünlerdir.

Restoran, kafe gibi yerlerde menüleri göstermek için kullanılan modeli ise MenuBoard olarak bilinir. Yeme içme sektöründe bu tip ekranların kullanımına çok sık rastlanır. Marka kimliğini göstermek için kullanılan ve özel tasarımlar ile oluşturulan sistemlere ise Art Wall adı veriliyor.

Özellikle kullanım alanında çok estetik ve beğenilen bir görüntü oluşturması sayesinde popülerdir. Aynı zamanda kişisel zevklere göre farklı tasarımlarda hazırlanması mümkündür. Güvenlik ve izleme alanlarında, odalarında kullanılmak üzere tasarlanan model Scrada videowall isimli ürünlerdir.

Hangi Alanlarda Videowall Sistemi Kullanmak Mümkündür?

 

Videowall isimli ürünlerin kullanımı aklınıza gelebilecek birçok işletmede ve kurumda yapılıyor. Aslında ürün işlevi ve özellikleri ele alındığında her yerde kullanım için uygun olduğunu söylemek mümkündür. En fazla kullanıldığı alanlarından bazıları arasında oteller, havaalanları, spor kompleksleri, stadyumlar, hastaneler ve televizyon stüdyoları vardır.

Belirtilen bu yerlerin yanı sıra izleme ve kontrol odalarında, bankalarda, satış ofislerinde, mağazalarda, restoranlarda, genel merkez binalarında ve benzeri daha birçok yerde kullanmak mümkün oluyor.

Kullanım alanının geniş olması sayesinde birçok işletme tarafından farklı modellerde olan video Wall sistemleri alınıyor ve etkili bir şekilde kullanılıyor. Alınan modele göre ödenmesi gereken ücretin değişeceğini belirtmekte fayda var.

İşletmeler İçin Videowall Önemi

 

İşletmeler için hedef kitle ile iletişimin önemi son derece büyüktür. Aynı zamanda potansiyel müşterilere yapılan bilgilendirmeler de bir o kadar önemlidir. Genel olarak hem etkili bir şekilde reklam vermeyi sağlayan hem de hedef kitle ile iletişimi aktif tutan dev ekran sistemleri oldukça fazla tercih ediliyor.

Reklamların daha iyi yapılmasını sağlayan sistemler her zaman işlevli ve avantajlı bir şekilde kullanılabilir. Aynı zamanda son olarak belirtmek gerekir ki bu sistemler ekonomik kullanım maliyetine sahiptir.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler