Arama

İngilizler Euro 2020'de Sınıfı Geçemediler

2 yıl önce

İngilizler Euro 2020'de Sınıfı Geçemediler

İngilizler Euro 2020'de Sınıfı Geçemediler
ad image

 

 

 

Euro 2020'nin en büyük ev sahipliğini yapmış olan İngiltere final maçında yaşanmış olan olaylar nedeni ile güzel bir damga vurmayı başardı. Yüzlerce, binlerce İngiliz biletsiz bir şekilde Wembley'e girme şansı kazandı. Maçın öncesinde ve sonrasında holiganlar İtalyan taraftarlara saldırılarda bulundu.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nin finali korana virüsten dolayı İngilizler Türkiye'de oynamayı istemediklerini belirtmişlerdi. İngilizler Manchester City-Chelsea arasında gerçekleşen karşılaşmayı da Portekiz'e aldırmayı başarmışlardı. Her şekilde ve durumda kendilerine bir şekilde kıyak geçen Euro 2020'nin finalinde İngilizler bu sefer iyice kontrolden çıktılar. betebet

Finalde Büyük Bir Kaos Yaşandı 

 

Delta mutasyonunun en hızlı şekilde yayıldığı ve vaka sayısının ise 50 bini rahat bulduğu İngiltere'de final gününde çok büyük bir kaos yaşandı. Sokaklar resmen çöplüğe döndü. Yarı finalde Danimarka İle Vikingler arasında gerçekleşen müsabakada Vikingleri destekleyen bir aileye de yine holiganlar saldırıda bulundu. Holiganlar'ın saldırısının hedefi bu sefer de İtalyan'lar oldu. Normal şartlar altında maksimum olarak 67 bin 500 kişinin maçı izlemek için geldiği Wembley'de binlerce İngiliz vatandaşı güvenlik tarafından konulmuş olan bariyerleri aştı.

Binlerce İngiliz stada girdi. Virüsü ise taşıyıp taşımadığı kesin olarak bilinmeyen kişiler, finali izlemeyi başarabildiler. İşin güvenlik kısmına gelinirse eğer binlerce İngiliz’in stada inmesinin sonunda herhangi bir felaketin yaşanmaması ise tamamen çok büyük bir şanstı. Ayrıca maç esnasında sahaya girmeyi başaran bir kişi uzun süren uğraşların ardından yakalandı. 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler