Arama

Google, Android’e gelecek yenilikleri duyurdu

2 yıl önce

Google, Android’e gelecek yenilikleri duyurdu

Google, Android’e gelecek yenilikleri duyurdu
ad image

 Google, bu kış Android cihazlara gelecek yeni özellikler duyuruldu. Teknoloji devi, kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmak için işletim sistemini yenilemeye devam ediyor.

İşletim sistemi aile hayatını önceliğine alıyor ve aileler için özellikle faydalı olması beklenen Family Bell adlı yeni bir özellik sunuyor. Family bell, aile üyeleri nerede olursa olsun ailedeki herkesin günlük programlarının takip edilmesini sağlıyor
 
Google ayrıca tatillerde ve sonrasında değerli olacak iki yeni widget da oluşturdu
 
Bu haftadan itibaren Google, Google Fotoğraflar için yepyeni bir Anılar özelliğini kullanıma sunuyor. Memories, önemli olaylardan ve dönüm noktalarından seçilmiş fotoğraf ve videolardan oluşuyor. Kullanıcılar anıları yeniden adlandırabilir ve özelleştirebilir.
 
Google, sürüş sırasında Android cihazının daha da kullanışlı olmasını istiyor. Bu nedenle de kullanıcı, telefonu uyumlu bir araca bağladığında Android Auto otomatik olarak başlayacak
Google, Android’e sürekli olarak yeni gizlilik özellikleri ekliyor. En sonuncusu, izinlerin otomatik olarak sıfırlanması olarak adlandırılıyor.
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler