Arama

Galatasaray'da Seçim Belirsizliği

1 yıl önce


Galatasaray'da Seçim Belirsizliği
ad image

Galatasaray'da Seçim Belirsizliği 

Galatasaray'da şimdiki Başkan Burak Elmas'ın mali yönden ibra edilmemesinden dolayı yeniden seçim hazırlığına başlanmıştı. İlk önce 30 Nisan tarihinin işaret edildiği seçim için mahkemeye yapılan itirazdan dolayı zorunlu erteleme uygulandı. 11 Haziran tarihinde yapılması kararlaştırılan başkanlık seçimine katılacak adaylarda netlik kazanmaya başladı.

Eski Başkan Özbek'in Adaylığı 

Mali yönden ibra edilmeyen Başkan Burak Elmas'ın yeni seçimde çok iyi bir kadroyla aday olması bekleniyor. Ayrıca eski başkanlardan Dursun Özbek'in şimdilik kesin olmasa da aday olabileceği yönünde bazı duyumların varlığı da söz konusudur. İki önemli başkan adayları arasında Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ten sonra başka adaylarında gündemde olduğu ifade edildi.

50tl deneme bonusu

Galatasaray Spor Kulübünde söz sahibi olanların eski başkan Dursun Özbek'e Eşref Hamamcıoğlu ile birlikte hareket etmesi yönündeki talebi iletecekleri ifade edildi. Güçlü bir aday olan Eşref Hamamcıoğlu'nun güçlü bir kadroyla seçime katılması öngörülüyor. Aynı şekilde 30 Nisan tarihinde yapılacak seçime katılmak için aday olan Metin Öztürk'ün de 11 Haziran'daki seçime katılması kesinleşti.

Ünal Aysal'dan Kesin Cevap Geldi

Galatasaray Spor Kulübünde bir dönem başkanlık görevi yürütmüş olan Ünal Aysal'ın da seçime katılacağı yönündeki açıklamalar kesin bir şekilde yalanlandı. Ünal Aysal'ın kesin olarak seçime katılmak istemediğini açıkladığı ve böyle bir arzusunun olmadığını ifade ettiği belirtildi. 11 Haziran tarihinde başkanlık seçimine gidecek olan Galatasaray Spor Kulübünde seçimin nasıl sonuçlanacağı şimdiden merak konusudur. 

Formun Üstü

Formun Altı

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler