Arama

Amazon Prime’dan yerli film hamlesi

1 yıl önce


Amazon Prime’dan yerli film hamlesi
ad image

Dijital akış platformları, son yıllarda Türkiye pazarına önemli yatırımlar yapıyor. Öyle ki Netflix, Disney Plus gibi platformlar Türkiye’de hizmetlerinin yanı sıra yerli projelerle de yatırımlarını güçlendiriyor. Bu kervana son olarak Amazon Prime katıldı.

Amazon, Prime abonelik hizmeti ile alışveriş, Prime Gaming ile oyun, Prime Video ile de sinema tarafındaki hizmetlerini ülkemizde de sunuyor. Son yıllarda dijital akış platformlarının ülkemizdeki yapımları, karşılığını fazlasıyla verince Amazon Prime da ilk yerli projeyi belirledi.Birsen Altuntaş’ın paylaştığı habere göre Amazon Prime, ilk yerli projesinin kadrosunu belirledi. “Rüyanda Görürsün” ismini taşıyacak projenin başrolünde Murat Boz ve Burcu Özberk yer alacak. Filmin yapımcılığını Cemal Alpan üstlenirken senaryosunu Umut Açıkalın üstlenecek.

Amazon Prime, ülkemizde de beğeni ile takip ediliyor. Abonelik ücretinin ülkemizde de bir süre daha uygun fiyatlı olacağı belirtilmişti. Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, şirketin Türkiye’deki gidişattan memnun olduğunu ve daha fazla yatırım yapmak için güven duyduğunu söylemişti.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler