Arama

Umut Bulut’a Plaket Verildi

3 yıl önce

Umut Bulut’a Plaket Verildi

Umut Bulut’a Plaket Verildi
ad image

 

Yeni Malatyaspor ile Konyaspor arasındaki maçın başlamadan önceki zaman diliminde Umut Bulut’a plaket verildi. Deneyimli oyuncu, herkes tarafından tebrik edildi. Bu zamana kadar Süper Lig’de 163 golün altına imzasını atan Umut Bulut; bu sezonda ise ilk golünü Fenerbahçe’ye karşı atmıştı. Yeni Malatyaspor ile İttifak Holding Konyaspor arasındaki karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı. Tek golü 24.dakikada Adem Büyük atarken; golün asistini de Umut Bulut yaptı.

Umut Bulut’tan 17 Sezon Rekoru

2001 yılında profesyonel olarak forma giymeye başlayan Umut Bulut; 37 yaşında olmasına rağmen halen daha takımlarda öne çıkan futbolculardan bir tanesi olmaya devam ediyor. 17 sezonda toplamda 503 maça çıkma başarısı gösterdi.

2019-2020 sezonunun devre arasında Yeni Malatyaspor forması giymeye başlayan Umut Bulut; geçen haftaki Fraport TAV Antalyaspor maçıyla 503 kez forma şansı bularak Oğuz Çetin’in rekorunu yakalamıştı. Bu haftaki Konyaspor maçıyla beraber de bu rekorunu geliştirme şansını elde etti.

Süper Lig’de 163 Gol

Umut Bulut; 2010-2011 sezonunda Trabzonspor forması giyerken; 100 gol barajını aşmayı başarmıştı. Umut Bulut’un kariyerinde MKE Ankaragücü, Trabzonspor, Galatasaray, HES Kablo Kayserispor ve Yeni Malatyaspor yer alıyor.  en iyi bahis ve bonus veren siteler  için tipobet üyelik  adresini ziyaret ediniz Ligin Devresi Geldi

Süper Lig’in 26.haftasında Yeni Malatyaspor ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Sarper Barış Saka tarafından yönetilen olan bu karşılaşma, aynı zamanda da farklı bir önem taşıyor. Umut Bulut’un bu maçla birlikte Süper Lig tarihine geçtiği görülüyor. Maç öncesinde Umut Bulut’a rekoru nedeniyle plaket verildiği de gözlerden kaçmayan bir detay olarak kendini gösteriyor. Aynı zamanda da bu müsabakada Umut Bulut’un asist yapması da maçın detayları arasında yer alıyor.

Yeni Malatyaspor ve Konyaspor takımları hücum ağırlıklı kadrolarıyla müsabakada yer aldılar. Umut Bulut da kadroda yer alarak Süper Lig tarihine geçmeyi başaran isim oldu. Bu maçla beraber 504. Müsabakasına çıkan isim olarak öne çıktı. Başarılı golcü 503 maça çıkan Oğuz Çetin’i de böylelikle geride bırakmış oldu.

 

Umut Bulut bu sezon boyunca Yeni Malatyaspor forması giyerek; toplamda 4 gol kaydetti. Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda ikişer gol atma başarısı elde etti.

Bu sezonki gollerini ligin 12.haftasında Fenerbahçe deplasmanında kaydeden Umut Bulut; diğer golünü ise 19.haftada Çaykur Rizespor karşısında gerçekleştirdi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Etimesgut Belediyespor ve Galatasaray’a karşı birer gol atma başarısını elde etti.

Toplam olarak Umut Bulut’un gol sayısı 163 rakamıyla ifade ediliyor.

Umut Bulut da yaptığı açıklamada gurur verici bir durumun içinde yer aldığından memnun olduğunu ifade etti. Yeni Malatyaspor formasıyla bu rekoru geliştireceğini ve her zaman taraftarlarına ve kendine güvenenlere yaşatmaktan da mutlu olduğunu belirten açıklamalara da yer verdi.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler