Arama

Türkiye Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası’ndan 2 Bronz Madalya Kazandı

2 yıl önce


Türkiye Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası’ndan 2 Bronz Madalya Kazandı
ad image

 

Bilindiği üzere bu sene Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası Bosna Hersek’te yapıldı Bosna Hersek Başkenti Saraybosna’da yapılan, orada düzenlenen şampiyonada da gurur verici gelişmeler yaşandı. Şampiyonaya katılan genç milli tekvandocular ilk gününde iki madalyayla beraber ülkede mutluluğun ve gururun bir arada yaşanmasına neden oldular. Tekvando federasyonunun yaptığı açıklamaya göre de yapılan mücadeleler bel sıklette gerçekleştirildi. 1xbetm.info

Yapılan şampiyona içerisinde genç tekvandocuların isimleri de paylaşılırken mücadelede madalya alanlar, kızlardan 50 kiloyla Hatice Pınar Yiğitalp ve yine kızlardan 68 kiloyla Sude Yaren Uzunçavdar oldular. İlk günde alınan bu başarı diğer günler için de bir umut var ederken madalyaları almaya hak eden kızlarımız ve antrenörleri Türk Bayrağıyla beraber bir gurur fotoğrafı da çekindiler. Şampiyona kaldığı yerden devam ederken aynı şekilde erkeklerden de şampiyonaya katılacak isimler biliniyor. Her birinden de ayrı ayrı bir başarı beklenirken alınacak sonuçlar için herkesin gözü şampiyonanın devamında.

İlk Günde 2 Bronz Madalyayla Gururlandırdılar

Şampiyonanın ilk günü içerisinde iki milli tekvandocumuz madalya almaya hak kazandılar. Bu başarının devamının da gelmesi beklenirken ilk günün coşkusu yarın ki maçı da etkileyecek gibi görünüyor. Yarın şampiyonada yarışacak erkeklerimiz için de heyecanlı ve umutlu bir bekleyiş var. Şampiyonada beş genç milli sporcumuz olacak. Her biri farklı kilolarda katıldıkları şampiyonada daha iyi sonuçlar almayı hedefliyorlar.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler