Arama

Yapay zekâ tehdit mi?

3 yıl önce

Yapay zekâ tehdit mi?

Yapay zekâ tehdit mi?
ad image

 

 

Teknoloji her geçen gün yenilikleriyle şaşırtmaya devam ediyor. Yapay zekâ konusu ise son zamanlarda en önemli gündem konusu olmaya devam ediyor. 

Teknoloji sektörünün önde gelen isimlerinden Elon Musk ve Facebook kurucusu Mark Zuckerberg şu sıralar bir polemiğin içerisinde yer alıyor. 1xbet giriş Söyledikleriyle ve yaptıklarıyla teknoloji haberlerinde sürekli gündem olan Elon Musk, Facebook kurucusunun yapay zekâ konusunda bilgisinin yetersiz, yapay zekanın geleceğine dair düşüncelerinin kısıtlı olduğunu dile getirmesi ile polemiğin başlamasına neden oldu.

Olaylar, Elon Musk’ın yapay zekâ teknolojisinin insanlık açısından büyük tehlike arz ettiğine dair düşüncelerini paylaşmasıyla başladı. Elon Musk yapay zekâ teknolojisinin getireceği tehlikelere karşı uyarılar yapmıştı. 1xbet Elon Musk’ın açıklamalarından yedi gün sonra 1xbet Facebook CEO’su bir canlı yayında Elon Musk’ın yapay zekâ teknolojisi üzerine açıklamalarına dair gelen soruya cevap vererek; “Elon Musk'ın yapay zekâ ile ilgili açıklamaları sorumsuzca” dedi. Mark Zuckerberg, yapay zekâ üzerine kıyamet senaryolarını, bu kötü düşüncelerin kaynağını anlayamadığını bildirdi.

Musk ve Zuckerberg arasında büyük çekişme

Takipçilerinden biri Elon Musk ‘I etiketleyerek Mark Zuckerberg’in açıklamalarını paylaştı ve bunun ardından, Elon Musk, Mark Zuckerberg ile daha önce yapay zekâ üzerine konuştuklarını ve Mark Zuckerberg’in bu konuda anlayışının yetersiz olduğunu söylediği bir tweet paylaştı. 1xbet

Bu konuda teknoloji devlerinin ikiye bölünmüş olduğu gerçeğinin sadece bir yansıması olan bu diyaloglara bakarak sizde kararınızı verebilirsiniz. Yapay zekâ bir tehdit mi? Yoksa yapay zekâ teknoloji dünyasının geleceği mi?

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler