Arama

YouTube'da Çökme Problemi Yaşandı

7 yıl önce

YouTube, dün akşam sunucu çökmesi nedeniyle bir saat kadar hizmet veremedi. Çökme saat 21:00 sularında gerçekleşti ve bağlanmaya çalışan kullanıcılar 500 Internal Server Error hatası aldılar.

YouTube'da Çökme Problemi Yaşandı
ad image

YouTube kuşkusuz şuan da dünyanın en fazla kullanılan video paylaşım platformu olarak dikkat çekmekte. Sürekli gündeme gelen YouTube, bu sefer de çökme raporu ile kullanıcıların gündemindeydi. Ünlü platformda bir süreliğine çökme problemi yaşandı.

YouTube platformunda yaşanan çökme problemi yalnızca Türkiye'de değil tüm dünya genelinde yaşandı. Siteye bağlanmaya çalışan insanlar 500 Internel Server Error yazısı ile karşılaştılar. Söz konusu problem dün akşam Türkiye saati ile 21:30 gibi başladı ve bir süre devam etti. Ardından yetkililer tarafından harekete geçilmesi ile problem ortadan kaldırıldı. Sunucu kaynaklı yaşanan problem nedeniyle bağlantı kurulamazken Türkiye'de YouTube platformuna ulaşamayan pek çok vatandaş ilk önce uygulamanın tamamen erişime kapatıldığını yani Türkiye'de yasaklandığını düşündüler. Ancak yaklaşık bir saatin ardından Türkiye'de de erişime açılmış olan YouTube, bugün de herhangi bir sunucu problemi olmadan aktifliğini sürdürüyor.

 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler