Arama

Yeni iPhone Serisinde Beklenen Bomba Özellik

3 yıl önce

Yeni iPhone Serisinde Beklenen Bomba Özellik

Yeni iPhone Serisinde Beklenen Bomba Özellik
ad image

 

Kore'den gelen haberlere göre Apple, yeni çıkaracağı iPhone serisi için Samsung ile değil, LG ile masaya oturmuş durumda. Önceki serilerin birçoğunda ekran ihtiyacını Samsung aracılığıyla karşılayan Apple, bu sefer LG ile anlaşmalar yapacak gibi görünüyor.

Şuan için net olmasa da Apple, 13 serisinde 120 Hz yenileme hızına sahip ekranlar kullanacak. Üstelik Apple'ın kullanacağı OLED ekranların, LPTO panellere sahip olması bekleniyor. Apple'ın böyle bir tercihte bulunuyor olmasındaki temel neden ise, hep olduğu gibi bataryaya dayanıyor.

120 Hz Ekran ile Yüksek Kaliteli Görüntü

120 Hz yenileme hızlarına sahip ekranlar kullanmayı planlayan Apple, bununla birlikte kullanım süresinden de feragat etmek istemiyor. Bu yüzden de mevcut OLED ekranların yerine, LPTO panellere sahip OLED ekranları kullanmayı planlıyorlar.

Apple'ın ekranları tedarik edeceği LG tarafından ise, henüz konu ile ilgili bir açıklama bulunmuyor. Yapılacak açıklamaların ardından kesinliğe kavuşması beklenen ekran konusunun, yakın zamanda netleşmesi bekleniyor.

Batarya Tasarrufu ve Daha Fazlası

Yeni çıkacak olan 12 serisinin, daha yüksek bir kullanım süresine sahip olmasını hedefleyen Apple, bununla birlikte yeni nesil 120 Hz ekranlara da geçiş yapmak istiyor. Bu yüzden Apple, en uygun seçenekleri sunan LG firmasına yönelmiş durumda.

Neden 120 Hz Ekran?

Daha canlı renkler, daha iyi videolar ve daha iyi bir görüntü için yeni nesil telefonlarda olması gerekenlerden birisi olarak karşımıza çıkan 120 Hz yenileme hızına sahip ekranlar, şuanda bile birçok amiral gemisi cihazda kullanılmaya başlanmış durumda.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler