Arama

Xiaomi Mi Watch S1 Active

2 yıl önce


Xiaomi Mi Watch S1 Active
ad image

Başta akıllı telefon olmak üzere ev teknolojisi, dizüstü bilgisayar ve daha birçok ürün yelpazesi bulunan Xiaomi, yeni akıllı saat modeli Mi Watch S1 Active ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Şirket, ilk akıllı saati Mi Watch‘ı 2019 yılında duyurmuştu.

Watch S1 Active, adından da anlaşılabileceği gibi önceki modelle benzer olacak. Fakat bu yeni model eskisine göre daha dayanıklı şekilde karşımıza çıkacak. Dairesel kadran ve silikon kayışlı tasarımlı saat, bu şekilde daha çok spor görüntüye sahip duruyor.

Teknik özellikleri henüz belli olmayan akıllı saatin, serinin önceki modelindeki gibi 1.43 inç AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Suya dayanıklı olması beklenen ürün, sporcuları hedef alacak. Görüntüdeki tasarıma bakıldığında cihazın yandaki iki tuşla ev, spor ve dış mekan olarak ayarlanabileceği tahmin ediliyor. Fakat saatin tek bir görüntüsü olduğu için kesin bir yargıda bulunmak zor.

Cihazın Siyah, Mavi ve Beyaz olmak üzere üç renk seçeneği var. Siyah ve Mavi modellerde kasa ve kordon uyumu görünüyor. Beyaz renkli modelde ise beyaz kordon ve gümüş kadran kombini dikkat çekiyor. Akıllı saatin fiyat etiketi ve teknik özellikleri ise şimdilik belirsiz.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler