Arama

Xiaomi Civi 1S geliyor

2 yıl önce


Xiaomi Civi 1S geliyor
ad image

Bir süre önce yakında tanıtılması beklenen MIUI 13.5 logosunu paylaşan Xiaomi, diğer taraftan orta segment ürün yelpazesini genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak şirket, geçtiğimiz yıl tanıtılan Xiaomi Civi serisinin yeni üyesi Civi 1S modelinin tanıtım tarihini açıkladı.

Digital Chat Station gibi kaynakların ortaya attığı iddialar, cihazın Civi S veya Civi 2 olarak adlandırılacağı yönündeydi. Ancak Xiaomi tarafından paylaşılan tanıtım posterine göre akıllı telefonun adı Civi 1S olacak. İddialara göre model, Xiaomi Civi’nin halefinin aksine güncellenmiş bir sürümü olacak.

Xiaomi Civi 1S, 6.55 inç Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz yenileme hızı sunan LTPO AMOLED panelle gelecek. Kavisli bir tasarıma sahip olması beklenen cihazda selfie kamerası da orta üst kısma konumlandırılacak.

İşlemci tarafında Qualcomm Snapdragon 778G Plus kullanılacak. 6 nm mimariyle üretilen yonga seti; 2,5 GHz’e kadar çıkabilen Kryo 670 CPU çekirdeklerine ek olarak Adreno 642L grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Önde 32 Megapiksel Sony IMX616 selfie kamerası yer alırken, arkada 64 Megapiksel OIS destekli Samsung GW3 ana kamera, 8 Megapiksel Sony IMX355 ultra geniş açı ve 2 Megapiksel B&W (siyah beyaz) sensörlerinden oluşan üçlü kamera kurulumu karşımıza çıkacak.

Akıllı telefon, 8 GB / 12 GB RAM ve 128 GB / 256 GB depolama seçenekleriyle satışa çıkacak. 55W veya 67W hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh’lik pilden beslenen cihaz, kutudan çıkar çıkmaz Android 12 tabanlı MIUI 13 arayüzünü çalıştıracak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler