Arama

Xiaomi 12 Pro büyük problem

2 yıl önce


Xiaomi 12 Pro büyük problem
ad image

Birkaç gün önce iddialı özellikler ile tanıtılan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Xiaomi 12 serisinin Pro versiyonu büyük bir sorun ile gündemde. 50 Megapiksel çözünürlüklerde üç arka kamera, 120Hz yenileme hızına sahip Super AMOLED ekran, 120W hızlı şarj destekli pil ve tabi ki yeni Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisiyle adeta rakiplerine gövde gösterisi yapıyordu. Ancak telefon, en büyük darbeyi en güvendiği yerden aldı.

Yıllardır süregelen MediaTek–Snapdragon rekabetinde birçok insan Snapdragon’u başarılı buluyordu. MediaTek üretimi işlemciler ısınma sorunları ve buna paralel olarak performans kayıpları ile sık sık eleştiriliyordu. Ancak bu gidişat değişmeye başladı gibi gözüküyor.

Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro’ya güç veren Snapdragon 8 Gen 1, zamanında MediaTek’in çok çektiği bir konuya çözüm bulamamışa benziyor. Her yıl verimliliği ve performansı arttırdığını açıklayan Qualcomm, ısınma sorunlarını üreticilerin omuzuna yüklüyor. Soğutma konusunda başarılı olduğu söyleyen Xiaomi 12 Pro, 43 dereceleri aşan sıcaklıkları görüyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler