Arama

Xiaomi 12 Lite

1 yıl önce


Xiaomi 12 Lite
ad image

Xiaomi, Çin’de düzenlediği etkinlikte 12S serisini vitrine çıkardı. Aynı zaman yeni dizüstü modellerini ve Band 7 Pro’yu kullanıcıların beğenisine sundu. Ancak son ortaya çıkan bilgilere göre şirket önümüzdeki günlerde bir etkinlik daha düzenleyecek. Lansmanda uzunca bir süredir iddialarla ve sızıntılarla gündemden düşmeyen, hatta geçtiğimiz hafta kutu açılışı bile gerçekleşen Xiaomi 12 Lite tanıtılacak.

Xiaomi 12 Lite hakkında bugüne dek birçok iddia ortaya çıktı. Hatta önceki söylentiler, akıllı telefonun 4 Temmuz‘daki Çin etkinliğinde tanıtılacağı yönündeydi. Ancak bu gerçekleşmedi ve cihazla ilgili herhangi bir şey görmedik.

Xiaomi 12 Lite; 6.55 inç 120 Hz tazeleme hızı sunan OLED bir panelle gelecek. İşlemci tarafında ise büyük ihtimalle Qualcomm Snapdragon 778G yer alacak. 6 nm mimariye sahip yonga seti: bir 2.4 GHz ARM Cortex-A78 (Kryo 670), üç 2.2 GHz ARM Cortex-A78 (Kryo 670) ve dört 1.9 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ev sahipliği yapıyor. Adreno 642L de grafik birimi olarak karşımıza çıkıyor.

Akıllı telefon, 8 GB RAM ve 128 GB depolamayla satışa çıkacak. Şimdilik burada farklı opsiyonların olup olmadığı merak konusu. Öte yandan kutudan Android 12 tabanlı MIUI 13 arayüzüyle çıkacak.

Önde 32 Megapiksel selfie kamerası yer alırken, arkada 108 Megapiksel ana kameranın başı çektiği üçlü kurulum karşımıza çıkacak. Pil tarafındaysa 67W destekli 4,300 mAh’lik bir batarya bulunacak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler