Arama

WhatsApp ücretli oluyor

1 yıl önce


WhatsApp ücretli oluyor
ad image

Meta, sosyal medya platformu Instagram’ın ardından WhatsApp uygulamasına da abonelik sistemi getiriyor. WABetaInfo’nun haberine göre şirket, işletmelerin müşterileriyle iletişim kurmalarına olanak sağlayan WhatsApp Business platformuna özel bir abonelik servisi geliştiriyor.

WABetaInfo’nun açıklamasına göre yeni abonelik sistemi, WhatsApp Business kullanan işletmelere ek özellikler kazandıracak. Şu anda Business’ta çoklu cihaz özelliğiyle en fazla 4 cihaza kadar bağlantı kurulabiliyor. Sistem hayata geçtiğinde para ödeyen işletmeler, hesaplarını aynı anda 10 cihaza kadar bağlayabilecekler.

WhatsApp, Ayarlar > Bağlı cihazlar bölümünden ulaşılabilen çoklu cihaz ekranında yeni abonelik planının tanıtımını yapmaya başladı. Tabii bu özellik geliştirme aşamasında olduğundan henüz genel kullanıma açılmadığını belirtmekte fayda var.

Merak edilen en önemli noktalardan bir tanesi: WhatsApp Business abonelik fiyatı ne kadar olacak? Bu konuda somut bir bilgi maalesef bulunmuyor. Ancak WhatsApp’ı işletme hesabıyla kullanmıyorsanız endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok. Her zaman olduğu gibi tamamen ücretsiz bir şekilde mesajlaşmaya devam edebileceksiniz.

WhatsApp Business’i kullanmak için işletme sahibi olmak zorunlu değil. Bireysel numaranızla da uygulamaya kayıt olabilirsiniz. Bu anlamda eğer standart bir kullanıcı olarak WhatsApp Business tercih ediyorsanız, abonelik sisteminin sizi de kapsayacağını göz önünde bulundurun.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler