Arama

WhatsApp profilleri değişiyor

2 yıl önce


WhatsApp profilleri değişiyor
ad image

WhatsApp, bu hafta bilgisayardan mesajlaşma hizmetini kullananların güvenliğini artırmak için geliştirdiği ‘Code Verify’ adlı tarayıcı uzantısını kullanıma sundu. Meta’ya bağlı şirket mobil uygulamalarını güncellemeye hız kesmeden devam ederken, iPhone kullanıcıları için önemli bir değişikliğe imza attı.

Yeni profil sayfasında üst kısımda profil fotoğrafı, onun altında kalın ve büyük punto ile yazılmış telefon numarası yer alıyor. Ardından sesli arama, görüntülü arama ve sohbette bul butonları geliyor ve kullanıcının hakkımda bilgisi de ayrı bir bölümde gözüküyor. Önceden bu dört kısmın hepsi aynı yerde bulunuyordu.

Bu arayüzün birebir aynısı Ağustos ayında WhatsApp Business uygulamasını kullanan işletme hesaplarına da gelmişti. Son olarak kişisel hesaplara da getirme kararı alan WhatsApp, güncellemeyi iOS için 22.6.0.73 beta sürümünde kullanıma sundu. Ayrıca WABetaInfo’nun paylaşımına göre, beta kullanmayan bazı kullanıcılar da yeni arayüze kavuştu.

WhatsApp geçtiğimiz günlerde uygulamanın çökmesine ve sohbet adlarının bozuk görünmesine yol açan bir sorunu düzeltmişti. Şirket Android ve iOS uygulamalarını düzenli olarak güncelleyerek geliştirmeye devam ediyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler