Arama

WatchOS 8.4 ve tvOS 15.3

2 yıl önce


WatchOS 8.4 ve tvOS 15.3
ad image

Apple, tvOS 15.3 ve watchOS 8.4‘i tüm kullanıcılarıyla paylaştı. Apple Watch veya Apple TV’niz varsa yeni watchOS 8.4 ve tvOS 15.3’i şu andan itibaren indirebilirsiniz. Peki ya en son sürümlerdeki yenilikler arasında neler var? İşte Apple’dan yepyeni WatchOS 8.4 ve tvOS 15.3.

WatchOS 8.4 ile öne çıkan yeni yapı, stabil bir kullanıcı deneyimi için birtakım hata düzeltmesi ve performans geliştirmesini içeriyor. Bu güncellemeyle Apple, akıllı saatin şarj edilmesiyle ilgili popüler bir sorunu düzeltti.

WatchOS 8’in önceki sürümü; Pilates ve Tai Chi antrenmanları, Farkındalık uygulaması, Bul uygulaması, yeniden düzenlenmiş bir Ev uygulaması, yeni Fotoğraflar özellikleri ve mesaj ve paylaşımda yapılan değişiklikler dahil olmak üzere birçok özelliğe ev sahipliği yaptı.

WatchOS 8.4’in yanı sıra tvOS 15.3, akıcı bir kullanıcı deneyimi için çok sayıda performans geliştirmesi ve hata düzeltmesi içeriyor. Ancak tvOS güncellemesinin ölçeği oldukça küçük görünüyor. tvOS 15.3’te hata düzeltmeleri ve kararlılık iyileştirmeleri olduğunu söyleyen Apple, daha fazla detay paylaşmadı.

Yeni güncellemeyi yüklemek için Sistem > Yazılım Güncellemesi’ne yolunu izleyebilir ve güncellemeyi kurabilirsiniz. Otomatik güncellemeyi etkinleştirdiyseniz, en son sürüm otomatik olarak yüklenecektir.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler