Arama

Volkswagen’den geri adım

2 yıl önce


Volkswagen’den geri adım
ad image

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesi son aylarda tüm dünyanın odak noktası oldu. Yaşanan insanlık dramının ardından birçok ülke ve büyük şirketler, Rusya ve Rus toplumuna karşı büyük bir yaptırım yoluna gitti. Bu yaptırımlara katılanlardan birisi de Volkswagen olmuştu fakat yayınlanan bir rapora göre bu karar değişebilir.

Volkswagen, tüm dünyada yürütülen ambargo rüzgarına ayak uydurarak 3 Mart’ta Rusya’daki fabrikalarında üretimi durdurma kararı almıştı. Ardından geçtiğimiz haftalarda da otomobil ihracatını da durduran otomotiv şirketi, görünüşe göre Rusya ile derin ticari ilişkilerine zarar gelsin istemiyor. Yayınlanan bir rapor, Volkswagen’in kararında geri adım atmak için hazırlandığını belirtiyor.

Volkswagen Group Russia’nın Kaluga ve Nizhny Novgorod tesislerinde şirket için önemli bir üretim hattı bulunuyor. Rapora göre şirket, bu fabrikalarda üretimi durdurma kararı aldıktan sonra büyük bir tedarik zinciri tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Bu yüzden, önümüzdeki Haziran ya da en geç Temmuz’da Kaluga ve Nizhny Novgorod tesislerinde tekrar üretime başlamak istiyor.

Volkswagen, tedarik zinciri kıtlığı, koronavirüs engeli ve diğer bazı sorunları bahane göstererek otomobil ihracatını durdurdu. Ancak bu durum, hem Rusya kanadına hem de Volkswagen tarafına oldukça zarar veriyor. Otomotiv devi gerçekten üretime başlayıp başlamayacağı şimdiden merak konusu.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

MALATYA

MALATYA

7 yıl önce
FETHİYE

FETHİYE

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler