Arama

Vivo NEX 5

2 yıl önce


Vivo NEX 5
ad image

Son zamanlarda ülkemizde de popülerleşmeye başlayan ancak global pazarda yıllardır büyük kitlelere hitap eden Vivo, özellikle NEX serisiyle sektöre yeni soluklar kazandırıyor. 2018 yılında ilk NEX modelini tanıtan şirket, bu aile ile hayatımıza birçok yeni teknoloji katarken, kendi markasını da daha prestijli bir hale getiriyor. Nitekim ekran altı parmak izi sensörü ve pop-up kamera teknolojileri, ilk kez bu ailedeki telefonlarda yer almıştı.

Daha öncesinde de ortaya çıkan ve daha önceki NEX modelleri gibi heyecan yaratan Vivo NEX 5, bu sefer bekleneni veremeyebilir. İlk etapta 2020 yılında gösterilen ve konsept bir cihaz olan APEX modeline benzeyeceği öne sürülen telefonda çerçevesiz bir yapı ve ekran altı ön kamera desteği bekleniyordu.

Bugün ortaya çıkan bir teaser görüntüsü ise bu beklentileri sonlandırdı. Öyle ki afiş telefonu hem tasarımsal olarak gün yüzüne çıkarttı, hem de tanıtım tarihi ile ilgili bir bilgiyi de kullanıcılara sundu. Görüntüye bakıldığında yukarıda ve aşağıda APEX’ten oldukça farklı çerçeveler dikkat çekerken, klasik bir ön kamera kurulumu yeni NEX 5’te adeta inovatif girişimler göremeyeceğimizi duyurdu.

Bunların dışında arka tarafta klasik olmayan bir tasarım dili benimsendi. Dikdörtgen bir tabakanın sol tarafına yuvarlak kamera kurulumu, sağ tarafına ise Vivo ve Zeiss logoları konumlandırıldı. Telefonun telefoto kamerasında Zeiss imzası yer alırken, ana kamerada Samsung’un ISOCELL GN1 sensöründen faydalanıldı. Son olarak sızdırılan görselde 2022.02 ibaresi yer aldı. Bu da telefonun Şubat ayında tanıtılabileceğini gösteriyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler