Arama

Ulthera Tedavi Yöntemleri

2 yıl önce

Ulthera Tedavi Yöntemleri

Ulthera Tedavi Yöntemleri
ad image

Ulthera Tedavi Yöntemleri

Yaşlanma karşıtı ve cilt yenileyici özelliğe sahip olan ulthera içeriğindeki ultrason enerjisi ile cildin alt katmanlarına kadar ilerleyerek dokuları onarır. Güçlenen dokular cildin sıkı ve gergin durmasını sağlar. Ulthera fiyatı cildin uğradığı deformasyona göre belirlenir.

Ulthera Nasıl Yapılır?

Cildin bağ dokusunu hedefleyen odaklı ultrason cihazı ulthera hedeflenen bölgeye atışlar şeklinde uygulanır. Bu atışlar en alt katmanlara kadar ulaşarak ısı atışları sonucunda bağ dokusunu onarır. Cerrahi herhangi bir müdahale içermeyen ulthera vücudun pek çok noktasında tercih edilir. Ulthera fiyatı işlemin gerçekleşeceği bölge sayısına göre değişir.

Ulthera Kimlere Uygulanır?

Cildinde ve yüzünde sarkma, gevşeme, kuruluk ve matlık problemi bulunan tüm bireylere ulthera uygulanır. Bu yüksek teknoloji sayesinde cilt yenilenerek canlı görünür. Ayrıca; ulthera fiyatı kliniklerin belirlediği kriterler doğrultusunda ortaya çıkar.

İşlemin gerçekleşeceği bölgenin hasarlı yapısı ve genişliği doğrultusunda ulthera fiyatı değişir. Bu nedenle öncelikle cilt analizi yapılır. Ulthera teknolojisi son dönemlerde en çok tercih edilen cilt bakım uygulamalarından biridir. Etkili ve başarılı sonuçlar ortaya çıkaran ulthera uygulaması cilt altında bulunan dokulara verilen ısı enerjisi kullanılarak uygulanır.

Ses dalgaları ve ısı enerjisi dokuları yeniden uyararak kolajen üretimini tetikler. Cildin kendini yenilemeye başlaması ve sıkılaşması neticesinde yüz gergin ve pürüzsüz bir hale gelir. Dolayısıyla bu tedavi şekli ameliyatsız bir işlem olması ve mükemmel bir sıkılaşma sağlaması nedeniyle çok fazla tercih edilir. Bu nedenle ulthera teknolojisinden yararlanmak isteyen kişilerin en çok merak ettiği soruların başında ulthera fiyatı geliyor.

G5 Masajı Hangi Alanlarda Kullanılır?

Pek çok alanda kullanılan g5 masajı daha çok selülit ve bölgesel zayıflama alanlarında tercih edilir. Kötü görüntüye neden olan selülitler G5 masajı ile etkili bir şekilde ortadan kalkar.

Bölgesel sıkılaşma konusunda büyük katkı sağlayan g5 masajı özel ritmik hareketleri ile kişinin selülit görünümünden kurtulmasına yardımcı olur.

Selülit tedavisinde gösterdiği başarıyı bölgesel zayıflama konusunda da gösteren g5 masajı vücuttaki toksinleri atarak metabolizmayı hızlandırır. Bu yönüyle bölgesel dirençli yağlanmaya son verir.

G5 Masajı Avantajları Nelerdir?

Faydasını ve etkisini her işlem sonrası gösteren g5 masajı vücuttaki yorgunluğu atarak kas ağrılarına son verir. Cildin daha sıkı ve gergin görünmesini sağlar.

G5 masajı vücuttaki laktik asit ve ödemi dışa atarak kasları güçlendirir. Uygulama sonrası kişi kendini zinde hisseder.

Lipoliz Etki Ne Zaman Başlar? Kaç Seans Gerekir?

Diyet programlarının yok edemediği bölgesel yağlanmalar lipoliz iğnesi ile son bulur. Enjeksiyon yardımı ile fazla yağ hücrede bir dondurularak vücuttan atılır.

Etkili bir tedavi yöntemi olan lipoliz iğnesi ilk seanstan itibaren etkisini göstermeye başlar. Dolayısıyla kişinin ihtiyacı doğrultusunda seanslar düzenlenir.

Lipoliz tedavisi kişiye özel planlanır. Bu nedenle lipoliz iğnesi farklı işlemler ile birlikte kombine edilerek de kullanılabilir. Lipoliz iğnesi için belirlenecek seans sayısına uzman doktorlar karar verir.

Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır?

Güvenilir bir uygulama olan lipoliz iğnesi bölgesel incelme amacıyla vücudun birçok noktasına uygulanabilir. Enjeksiyon içerisinde bulunan ilaçlar ya hücrelerini yok eder. Lipoliz iğnesi gıdı bölgesindeki yağlanmayı azaltmada, kol ve bacaklardaki fazlalıkları yok etmede, karın bölgesindeki yağları vücuttan atmada kullanılır.

Lipoliz Diğer Yöntemlerden Farkı Ne?

Lipoliz iğnesi ile 20-25 kilo verilmesi mümkündür. Bu nedenle ameliyat olmayı tercih etmeyen hastalar lipoliz iğnesi ile tedavi olmayı uygun görürler. Çünkü lipoliz iğnesi uygulanırken herhangi bir yan etki içermez ve anestezi kullanılmaz.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler