Arama

Twitter, çoklu paylaşım özelliğini getiriyor

1 yıl önce


Twitter, çoklu paylaşım özelliğini getiriyor
ad image

Sosyal medya platformu Twitter, artık her gün yaptığı yenilikler ve Elon Musk haberleriyle gündemden düşmez oldu. Son olarak sol görüşlü kullanıcıların hesaplarının kapanmasıyla gündeme gelen platform, şimdi de yeni bir özelliği test etmesiyle dikkat çekti. Twitter, artık tek seferde fotoğraf video ve GIF paylaşmaya izin verecek.

Sosyal medya platformları hakkında paylaşım yapan mobil geliştirici Alessandro Paluzzi, Twitter’ın test aşamasında olan yeni özelliğini duyurdu. Twitter artık tek bir tweette fotoğraf, video ve GIF paylaşmaya izin verecek. Bu sayede artık kullanıcılar, paylaşmak istediği görüntüleri tek tek paylaşmak zorunda kalmayacak.

Test aşamasında olan yeni fonksiyonun, özellikle markalar ve içerik üreticiler için sıkça kullanılması bekleniyor. Çünkü tek seferde birçok paylaşım yapma fırsatının, herhangi bir ürünün ya da yeniliğin reklamını yapmak için kullanışlı olacağı tahmin ediliyor.

Elon Musk, Twitter’ı satın almadan önce platformdan para kazanmak ve yüksek profilli profillere para kazandırmak için fikirlerini ortaya atmıştı. Yeni özelliğin ise içerik üreticiler ve markalar için kullanışlı olması dikkat çekti.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler