Arama

Turkcell’in 4,5g Uyumlu ’Turkcell T70’ Ve ’Turkcell Tablet’ Tanıtıldı

7 yıl önce

Turkcell’in 4,5G uyumlu Turkcell T70 ve Turkcell Tableti tanıtıldı. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, “1 Nisan’da Türkiye’yi 4,5G ile tanıştırdık. Şimdi de T serisinin yeni ürünleri ile 4,5G’yi herkes kullanabilsin istiyoruz” dedi.

Turkcell’in 4,5g Uyumlu ’Turkcell T70’ Ve ’Turkcell Tablet’ Tanıtıldı
ad image
Turkcell’in 4,5G uyumlu Turkcell T70 ve Turkcell Tableti tanıtıldı. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, “1 Nisan’da Türkiye’yi 4,5G ile tanıştırdık. Şimdi de T serisinin yeni ürünleri ile 4,5G’yi herkes kullanabilsin istiyoruz” dedi.
Turkcell 2010 yılında geliştirmeye başladığı T serisi akıllı cihaz ailesini, 4,5G uyumlu T70 akıllı telefon ve T Tablet basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantısında konuşan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, Turkcell şebekesinde 4,5G uyumlu akıllı cihazların sayısının 7.5 milyonu geçtiğini söyledi. T70 ile birlikte bu sayının daha da artacağını beklediklerini vurgulayan Erkan, “T Serisi’nde ileri teknolojiyi en uygun fiyatlarla sunmak amacıyla yola çıktık. Aradan geçen 6 senede geliştirdiğimiz 10 farklı cihaz ile bu yolda büyük bir yol katettiğimizi düşünüyorum. T70 v T Tablet ile ise 1 Nisan’da kullanıma sunduğumuz 4,5G teknolojisinden herkesin yararlanmasını amaçlıyoruz. Turkcell T70 ve T Tablet’i alanlar ayrıca Turkcell’in popüler uygulamalarını da 4,5G teknolojisi ile deneyimleme fırsatı bulacaklar. Dünyanın en güçlü 4,5G şebekelerinden birisini kurduk, ürün-servis dünyamızı yenileyerek yepyeni bir 4,5G deneyimi sunmaya başladık, şimdi ise T70 ve T Tablet ile müşterilerimizin bu dünyadan faydalanmalarını sağlayacağız” diye konuştu.
Turkcell’den yapılan açıklamaya göre, Turkcell T70’i kontratlı olarak satın alan Turkcell aboneleri, hem ilk 3 ay boyunca her ay geçerli 1 GB 4,5G mobil internetini hem de Turkcell’in popüler servislerini ücretsiz olarak kullanabilecekler. İlk 3 ay boyunca müzik platformu fizy üyeliği ve 5 GB’lık Turkcell TV+ kotası da yine ücretsiz olarak kullanılabilecek. Ayrıca özellikle telefonları ile çok fazla video ve fotoğraf çekenlerin telefonlarının hafızası dolmasın diye T70 sahiplerine kontrat boyunca kullanılabilecekleri 50 GB ’Akıllı Depo’ saklama alanı sunuluyor.
5.2 inç HD ekrana sahip 4 çekirdekli Turkcell T70 telefonlarda otomatik netleme ve flaş özelliği de bulunuyor. 8MP arka kamera 5 MP ön kamerası bulunan T serisinin en yeni telefonu T70 ile çok daha renkli fotoğraflar çekmek mümkün. T70’in arayüzü de Turkcell’liler için özel olarak geliştirildi. Ayrıca akıllı telefonların menülerini zor bulanlar veya akıllı telefonlara alışmakta zorluk çekenler için de T70’de Kolay Kullanım arayüzü bulunuyor. Kolay Arayüz, Turkcell T70’i kullanımı çok daha kolay bir akıllı telefon haline getirirken arama, SMS gönderme, klavye, uygulamalar ve acil aramalar için özel olarak tasarlanan ikonlar ile özel bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi kullanan Turkcell T70’te BiP, fizy, Turkcell TV+, Turkcell Akademi, Akıllı Depo, GollerCepte, Mobil Asistan gibi Turkcell’e özel uygulamalar da yer alıyor.
T Tablet ise 8 inç HD ekranı ve 2 GB RAM’i ile ön plana çıkıyor. 2 MP ön, 5 MP arka kameraya sahip olan T Tablet ile dokunmadan selfie çekebilme özelliği de bulunuyor. T Tablet’te de Turkcell’in en popüler uygulamaları yüklü olarak geliyor.
Verilen bilgiye göre; Turkcell’in yeni tableti T Tablet, içerisinde önyüklü olarak gelen çocuk uygulamaları ile de öne çıkıyor. Matematik öğretmeni olan Mustafa Erilli tarafından geliştirilen ve çocuklara matematiği ve rakamları farkındalık olmadan kendiliğinden öğretmeyi amaçlayan ’Çocuklara Matematik ve Sayılar’ uygulaması ile T tablet, bir yandan çocuklara hoşça vakit geçirtirken bir yandan da onları okula hazırlayan evdeki akıllı öğretmen olacak. Bu oyun, okul öncesi, ilkokul ve kaynaştırma öğrencilerine 1 den 20 ye kadar saymayı, sayılarla nesneler arasında eşleştirme yapmayı, sayıları MEB programına uygun el yazısı ile yazmayı, basit örüntülerde verilmeyen sayıları bulmayı ve basit toplama işlemleri yapmayı eğlenceli bir şekilde hem Türkçe, hem de İngilizce olarak öğretiyor.
Turkcell T Tablet ile, sosyal sorumluluğun en iyi örneklerinden birisine de aracılık ettiği belirtilerek, “T Tablet’ler bedensel engeli nedeniyle okuldaki eğitime erişemeyen ya da eğitimini yarıda bırakmış olan fiziksel engellilerin evden online eğitim görmelerini, böylece eğitim sistemine dahil olmalarını ve istihdam süreçlerinde sahip oldukları konumun engelli olmayanlarla eşitlenmesine katkı sağlamayı hedefleyen ’Online Eğitim ile Engelleri Aşıyoruz’ projesi kapsamında engellilerin hizmetine sunuluyor. Böylece bazılarımız için bir tablet olan akıllı cihazlar, bazı vatandaşlarımız için ise dünyaya açılan bir kapı olabilecek” denildi.
TURKCELL FİNANSMAN A.Ş. 500 BİN MÜŞTERİYE ULAŞTI
Ayrıca, Turkcell, müşterilerine ödeme seçenekleri ile akıllı cihaz sunmak amacıyla Mart ayında tüm Türkiye çapında hizmet vermeye başlayan şirketi Turkcell Finansman A.Ş.,bugüne kadar 500 binden fazla kredi sağladığı, Turkcell Finansman A.Ş.’nin çok kısa zamanda yaklaşık 600 milyon TL’yi aşan portföye ulaştığı, bugün Turkcell Finansman A.Ş. desteği ile günde ortalama 7 binden fazla kredi sağlandığı kaydedildi.
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler