Arama

Torrent'ten Geri Adım Geldi

1 yıl önce


Torrent'ten Geri Adım Geldi
ad image

Torrent'ten Geri Adım Geldi

Sezon ortasında Fatih Terim'in Galatasaray'dan ayrılmasından sonra İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile anlaşma sağlanmıştı. Başkan Burak Elmas'ın getirdiği Torrent sarı kırmızılı ekibi aldığı yerden daha kötü sonuç elde etmesine neden oldu. Bu açıdan takımda geleceği görülmeyen Torrent ligin son haftasında fazla şans tanımadığı kiralık futbolcuları sahaya sürdü.

Takımdan Ümidini Kesti

Galatasaray futbol takımı için 2021 ve 2022 sezonu oldukça kötü geçti. Düşme potasına doğru hızlı bir şekilde ilerleyen sarı kırmızılı ekip son anda paçayı sıyırdı. Domenec Torrent'li Galatasaray 20 maçta 8 yenilgi, 5 berabere ve 7'de galibiyet anca elde edebildi. Son maçında Antalyaspor ile karşılaşan Galatasaray'da Torrent takımda kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu ve Erick Pulgar'a görev verdi. noktabet

Deneyimli futbolcuları sahada görmek isteyen ve bu yüzden kiralıklara pek şans tanımayan Torrent'in bu hamlesi bazı dedikoduların oluşmasına neden oldu. Takımın başında kalma umudunu kaybettiği ifade edilen Torrent'in bu yüzden böyle bir yol izlediği gibi ifadeler yer aldı.

Gelecek Sezon Yok

Takımda kalması muhtemel futbolcularla sahaya çıkmayı prensip edinen Torrent kendisinin Galatasaray'daki geleceğini görmediğinden farklı bir taktikle son maça çıktı. Gomis ve Babel gibi deneyimli futbolculardan vazgeçmeyen Torrent'in 1-1 sonuçlanan ligin son maçında kiralık futbolculara şans vermesi bu yönden farklı bulundu. Torrent'in sarı kırmızılı camiada kim başa gelirse gelsin devam etmesi oldukça zor görünüyor. 

Formun Üstü

Formun Altı

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler