Arama

TikTok’tan sanal gerçeklik hamlesi

1 yıl önce


TikTok’tan sanal gerçeklik hamlesi
ad image

Son yıllarda büyük bir çıkış yakalayarak dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından birisi olan TikTok, gelişimini sürdürmeye devam etmek istiyor. Bu alanda kullanıcı yelpazesini genişletmek isteyen şirket, sanal gerçeklik (VR) alanına da el atıyor. Pico için dev yatırım onaylandı.

TikTok’un sanal gerçeklik dünyasına giriş yapacağı aslında daha önceden de biliniyordu. Platformun ana şirketi ByteDance, geçtiğimiz yıl VR kulaklık üreticisi Pico’yu satın almıştı. Protocol tarafından yayınlanan bir rapora göre şirket, sektör için kelimenin tam anlamıyla tonlarca para dökecek.Pico henüz yolun başında olsa da ayrılan destekle birlikte önemli bir sıçrama yapmaya hazırlanıyor. Özellikle bu alanda ABD’de Meta, HTC, Valve ve PlayStation gibi şirketlerle rekabet etmek zorunda kalacak şirket, şimdiden ihtiyaç duyduğu üretim hattını sağlamış durumda.

Sanal gerçeklik, özellikle son dönemde popüler hale geldi. Öyle birçok kişi için geleceğin teknolojisi olacak VR, metaverse terimiyle birlikte şirketlerin de büyük yatırımlar yaptığı sektör halini aldı. Son yıllarda film, oyun gibi birçok alanda çalışmalar sürdüren TikTok, VR alanında da önemli yenilikler yapmayı planlıyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler