Arama

TikTok modaya uydu

1 yıl önce


TikTok modaya uydu
ad image

Kısa video platformu TikTok, kullanıcıların merakla beklediği bir özelliğe kavuşuyor. Çinli şirketten gelen son açıklamada TikTok Avatar özelliği onaylandı. Artık kendi avatarınızı oluşturup arkadaşlarınıza gönderebilir veya video çekebilirsiniz.

Bir süre önce Instagram’da da sunulan avatar özelliği farklı platformlara genişlemeye devam ediyor. Apple’ın Memoji özelliğine benzeyen yeni TikTok güncellemesi, kullanıcıların sosyal medya uygulamasında sanal karakterler yaratmasına izin verecek.

TikTok’ta oluşturduğunuz avatarı çıkartma olarak paylaşabilir, arkadaşlarınıza gönderebilir veya video kaydederek profilinize yükleyebilirsiniz. Çinli şirket, yeni özelliğin küresel olarak sunulduğunu dile getirdi. Yani uygulamayı güncelleyerek avatarınızı hemen yaratabilirsiniz.

TikTok’un sunduğu yeni özellik aslında diğer uygulamalara benzer şekilde çalışıyor. Kullanıcılar, uygulama içi sanal karakterlerini farklı saç stilleri, piercing, aksesuar ve daha fazlasıyla özelleştirme hakkına sahip.

“Kıyafetlerden cilt tonlarına ve saç renginden dokuya kadar, kapsayıcı özellikler ve deneyimler oluşturmak önceliğimiz olmaya devam ediyor. Topluluğumuzu dinlemeye ve geliştirmenin her adımında içerik oluşturuculardan geri bildirim almaya devam edeceğiz.”

Sosyal medya uygulamalarında sanal karakterler oluşturmak bir hayli popüler hale geldi. Xiaomi ve Apple gibi üreticiler arayüzlerinde; Instagram ve Snapchat gibi uygulamalar ise kendi platformlarında avatar yaratmaya izin veriyor. Ancak bir avatarı farklı bir platformda kullanmak şu anda oldukça kısıtlı.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler