Arama

Teslimat sorunu büyüyor

2 yıl önce


Teslimat sorunu büyüyor
ad image

Çin, koronavirüs vakalarının rekor sayıya ulaşmasından dolayı pandemi başlangıcından beri en zor dönemlerinden birini yaşıyor. Ülkenin Silikon Vadisi olarak bilinen teknoloji merkezi Şenzen eyaleti, tamamen karantinaya alındı.

Foxconn, faaliyetlerinin durması nedeniyle iPhone teslimatlarına gecikme sorunu yaşanmıştı. Ancak kapalı döngü üretimi ve şirketin yedekleme tesislerine geçeceği için bu sorun çok fazla önemsenmemişti. Fakat diğer tesislerde de üretimin durması nedeniyle sorun, yakın zamanda büyüyebilir.

Bir analist, en kötü durum senaryosunun şu şekilde olacağını açıkladı:

“Kilitlenmelerin iki ay sürmesi ve Apple’ın siparişleri yeniden yönlendirememesi durumunda Pegatron’un 6 milyon ila 10 milyon iPhone birimi geride kalabilir.”

Korona nedeniyle iPhone üretimin geride kalmasının, teslimat sorunlarına yol açabileceği düşünülüyor. Foxconn’un Zhengzhou’da bulunan tesisi, şimdilik ek COVID-19 önlemleriyle üretime devam ediyor. Ancak üretimin ne kadar süreceği bilinmiyor ve her an durdurulma ihtimali de mevcut. Apple ve tedarikçi şirketler ise henüz bu konuyla ilgili kesin bir açıklama yapmadı.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler