Arama

Tesla, resmi olarak Türkiye pazarına giriyor

2 yıl önce


Tesla, resmi olarak Türkiye pazarına giriyor
ad image

Ortaya çıkan son haberlere göre Elon Musk’ın CEO’su olduğu Tesla, tüm elektrikli otomobillerini ülkemize getirme kararı aldı. Yapılan açıklamaya göre şirket, 2022 yılı içerisinde tüm yapılanmasını tamamlayarak, ürettiği 4 model ile Türkiye pazarına girecek.

Ülkemizde uzun yıllardır Tesla otomobilleri sokaklarda görüyoruz. Fakat bu araçlar ithal edilerek ülkemize getiriliyor. Dolayısıyla kullanıcılar, herhangi bir arıza yaşandığında veya bakımlarını yaptırmak istediğinde Avrupa’da bulunan bayilere götürüyordu. Ayrıca satın almak istediğinizde de farklı kişiler ve kurumlar aracılığıyla bu işlemler ile uğraşmanız gerekiyordu.

Fakat Hürriyet’ten Eyüp Serbest’in haberine göre, şirket artık resmi olarak Türkiye’de satışa başlayacak. Bununla birlikte, internet sitesi üzerinde bulunan süper şarj (Super Charge) istasyonlarının yerlerini gösteren açıklama kısmında İstanbul başta olmak üzere, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Edirne, Hendek (Sakarya), İzmir ve Konya’nın isimlerinin yer aldığını görüyoruz.

Tabii şu anda henüz bu lokasyonlarda inşa edilmiş istasyonlar bulunmuyor. Zaten site üzerinde yapılan paylaşımda da ilgili istasyonların yanlarında parantez içerisinde Coming Soon ibaresi yer alıyor. Yani bu bölgelere yakında Super Charge elektrikli otomobil şarj merkezleri kurulacak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

MALATYA

MALATYA

7 yıl önce
FETHİYE

FETHİYE

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler