Arama

Tesla Model Y’nin yeni versiyonu

2 yıl önce


Tesla Model Y’nin yeni versiyonu
ad image

Tesla, dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticileri arasında bulunuyor. Şirketin birçok kişiye uygun Tesla Model Y gibi farklı otomobilleri bulunuyor. Bu çeşitlilik sayesinde Tesla, dünya genelinde iyi satış rakamlarına kolaylıkla ulaşabiliyor.

Tesla Model Y’nin şu anda sadece 3 versiyonu bulunuyor. Bunlardan birincisi RWD (arkadan çekişli), ikincisi AWD Long Range (4×4 uzun menzilli) ve üçüncüsü ise AWD Performance (4X4 Performans sürümü). Ancak EPA (ABD Çevre Koruma Ajansı) tarafından yayınlanan yeni listeye bir Tesla Model Y AWD versiyonu daha eklenmiş.

Bu versiyon, kayıtlardaki verilere göre 279 millik bir menzil sunuyor. Bu menzil, diğer dört tekerlekten çekiş sistemine sahip otomobillerden biraz daha geri kalıyor. Özellikle Elon Musk’ın arkadan çekişli versiyondan memnun olmaması nedeniyle giriş seviyesi olarak yeni Tesla Model Y AWD versiyonun gelebileceği söyleniyor.

Başka bir iddiaya göre bu araçta Prizmatik LFP hücrelerinden yararlanacak. Bu sayede aynı 4680 tipi silindirik pil hücrelerinde olduğu gibi daha az bir batarya kapasitesine rağmen araç daha iyi bir menzil sunacak. Buna ek olarak araçta iki adet elektrikli motor bulunacak.

Tesla Model Y AWD ile ilgili bilinen şu anda kısıtlı. İlerleyen günlerde şirket tarafından resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

MALATYA

MALATYA

7 yıl önce
FETHİYE

FETHİYE

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler