Arama

Telegram paralı oluyor

1 yıl önce


Telegram paralı oluyor
ad image

Sosyal medya platformlarının abonelikler üzerinden ek gelir kazanma çabalarına Telegram da katılıyor. Popüler mesajlaşma uygulaması, Telegram Premium isimli abonelik katmanıyla birlikte daha fazla avantaj sunacak.

Daha önce aktardığımız üzere Telegram Beta topluluğu, iOS uygulamasının 8.7.2 sürümünde bir Telegram Premium abonelik hizmeti keşfetmişti. İlk sızıntılar arasında Telegram Premium‘a abone olan kullanıcıların ekstra çıkartmalar ve özel ifadelere kavuşacağı belirtilmişti. Şimdi ise ücretli aboneliğin tüm detayları ortaya çıkmış gibi görünüyor.

Yapılan son sızıntılara göre Telegram Premium abonelik fiyatı ayda 4,99 dolar (80 TL) olacak. Her ne kadar bu fiyat ABD’li kullanıcılar için sızdırılmış olsa da, uygulamanın yerel fiyatlandırma yapacağını düşünüyoruz. Yani Türkiye’ye çok daha uygun bir fiyatla açılması beklenebilir.

Bunlara ek olarak tek uygulama üzerinden 4 hesapla giriş yapmak mümkün olacak. Hesap limitlerinin artırılmasıyla daha fazla GIF, favori çıkartma ve bağlantı sabitleme fırsatı sunulacak.

Telegram şu anda en fazla 2 GB’a kadar olan dosya yüklemeye izin veriyor. Premium ile bu sınır 4 GB’a kadar yükselecek. Ayrıca medya ve belgeler için indirme/yükleme hızı da sınırsız olacak. Premium ile sunulacak diğer özellikler arasında hareketli profil resimleri, profil rozeti, animasyonlu tepkiler boy gösteriyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler