Arama

Survivor'da Elenen İsim Belli Oldu Hangi Yarışmacı Adaya Veda Etti

7 yıl önce

Survivor'da bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etmek durumunda kaldı? Survivor yarışmasında bu hafta elenen isim belli oldu. Bu hafta Berna Öztürk oy yetersizliği nedeniyle adaya veda etti.

Survivor'da Elenen İsim Belli Oldu Hangi Yarışmacı Adaya Veda Etti
ad image

Survivor dün akşam yayınlanan bölümüyle yine dikkatleri üzerine çekerken, bu haftada yine bir yarışmacı elendi ve eleme heyecanı programı kasıp kavurdu. Adaya veda eden ismin belli olduğu programda, elenen isim programın son saniyelerinde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Yarışmadan elenen yarışmacı Berna Öztürk oldu.

Ünlüler takımında mücadele etmekte olan Berna, gerçekleşen dokunulmazlık oyunlarını takımın kaybetmesi üzerine potaya çıkarılmıştı. 6 kişi tarafından ismi yazılan Berna, elendiği bilgisini aldığında son derece üzüldü ve kırıldı. İlhan Mansız gibi adını yazan isimlere sarılmamayı tercih edip yalnızca ellerini sıkıp giden Berna Öztürk, yarışmadan elendikten sonra da zehir zemberek açıklamalar yaptı. Berna Öztürk, performansa göre yazıldığını söylediklerini ancak bunun doğru olmadığını, adada bazı oyunların döndüğünü iddia etti. Yarışmada Pınar ve Sema'dan sonra en iyi kız yarışmacının kendisi olduğunu iddia eden Berna, bu yüzden kendisini yazan isimlerin gerekçelerine inanmıyor.

ÖDÜL OYUNUNU GÖNÜLLÜLER EZEREK KAZANDI

Dün akşam oynanan ödül oyununda da gönüllülerin büyük bir üstünlüğü söz konusuydu. Gerçekleşen ödül oyununda gönüllüler takımı ilk oyunu 5 - 2, ikinci oyunu da tam 5 - 0 kazandı ve böylelikle rakibi olan ünlüler takımını tam 8 fark ile mağlup etmiş oldu. Survivor'ın en ezici sonuçlarından birine imza atan gönüllüler takımı, morali daha da yükselmiş bir biçimde ödülün tadını çıkardı. Ünlüler takımı ise yenilgiyi doğal karşılayıp pek yorum yapmazken , önlerindeki maçlara bakacaklarını ifade ettiler.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler