Arama

SUPERONLİNE FATURA ÖDEME SEÇENEKLERİ

2 yıl önce

SUPERONLİNE FATURA ÖDEME SEÇENEKLERİ

SUPERONLİNE FATURA ÖDEME SEÇENEKLERİ
ad image

 

Superonline ödemelerinizi gerçekleştirmeniz için çeşitli seçenekler sunmak istiyoruz. Umarım işinize yarar.

İlk seçeneğimiz tabi ki de bankalar:

Alternatif Bank, Anadolu Bank, Akbank, Aktifbank, Denizbank, Finansbank, Fibabank, Halk Bankası, Garanti Bankası, HSBC Bank, Odeabank, Şekerbank, Kuveyt Türk, ING Bank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye Finans Katılım Bankası, Vakıfbank, Türkiye İş Bankası, Ziraat Bankası, Yapı Kredi Bankası, ICBC bankalarından Superonline ödemelerinizi yatırabilirsiniz.

Bir diğer seçeneğimiz Superonline Müşteri Hizmetleri:

Kurumsal ve bireysel müşteriler olarak sizler, Superonline ödeme faturası için ödeme telefon numarasını alarak arayıp kredi kartı aracılığı ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Mastercard sahipleri veya Visa kart sahipleri isterlerse kredi kartına ödeme talimatı vererek otomatik bir ödeme sağlayabilirler. Abone müşterilerin telefonla ulaştıklarında yapılan işlemleri 48 saat içinde sisteme yüklenip, yansıtılmaktadır. Bahsettiğimiz otomatik ödemelerde ise 48 saat içerisinde sisteme yansıtılmayan faturalar ve ödemeler için gecikme zammı uygulaması gerçekleşmez.

Seçeneklerden diğeri ise PTT ile yapılan ödemelerde vardır. PTT ile yapılan ödemelerde yalnızca gişe yolu kullanılmaktadır. PTT’nin kullandığı internet sitesi Superonline ödemeler gerçekleştirilmek istendiğinde T.C. numarası ile yapılamıyor. Superonline fatura ödemelerinizi kredi kartı veya nakit bir şekilde ödeyebilirsiniz.

Superonline Abone Merkezlerinden ise ; Turkcell Superonline merkezlerinde gerçekleştirilen bazı ödeme işlemlerinde kredi kartı kullanıldığında 2 TL ücret alınmaktadır. Nakit ödemelerde de ücret alan bazı abone merkezleri bulunmaktadır.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler