Arama

Süper Lig Maçlarına Taraftarlar Ne Zaman Alınacak?

3 yıl önce

Süper Lig Maçlarına Taraftarlar Ne Zaman Alınacak?

Süper Lig Maçlarına Taraftarlar Ne Zaman Alınacak?
ad image

 

Tüm Dünya'da koronavirüs salgının ortaya çıkması birçok sektörde olduğu gibi futbolu ve taraftarları da fazlasıyla etkilemişti. Artan vakaların ardından maçlara seyirci alımını yasaklayan Türkiye Futbol Federasyonu'ndan henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Bu konuda umut verici açıklamalarda bulunan Tivibu yazarı Serkan Akcan, maçlara seyirci alınması çok da uzak değil dedi. Hemen her gün milyonlarca taraftarın araştırdığı bu konuda yaptığı açıklamalarla umutlandıran Serkan Akcan, seyircili oynanma ihtimali en yüksek ihtimal olarak ise şampiyonlar ligi finalini işaret etti. Tüm taraftarları heyecanlandıran Serkan Akcan'ın açıklamaların ardından gözler şimdilik Türkiye Futbol Federasyonundan gelecek açıklamalara çevrildi.

Süper Lig'e Pandemi Darbesi

İlk vakaların 2020 Mart ayında görüldüğü Türkiye'de tüm sektörler kadar futbol maçları ve takımlarda büyük zarar gördü, Uzun süre maçların yapılamaması nedeniyle tribün ve yayın gelirlerinden mahrum kalan takımlardan bazıları yaşadıkları ekonomik kriz nedeniyle iflas etmenin eşiğinden dönmüştü. Yaşanılan olumsuz süreçte takımların yüklerini birazda olsa hafifletmeyi amaçlayan TFF, maçları oynatmaya başlasa da tribünler yine boş kaldı. Vaka artışına neden olmamak için bu yönde bir karar aldıklarını belirten TFF yetkililerinden taraftarların tribünleri ne zaman dolduracaklarına dair ise herhangi bir açıklama yapılmadı. bedava bahis siteleri  ve bonus veren siteler için  best10 üyelik adresini ziyaret ediniz

Cumhurbaşkanı'nın Açıklamaları Mart Ayını İşaret Etti

Maçların seyircili oynanması hakkında yaptığı açıklamalarda devlet büyüklerinin kısıtlamaları kaldırma istediklerine dikkat çeken Serkan Akcan, umutlu konuştu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kabine toplantısının ardından Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamaları hatırlatan başarılı yorumcu, Mart ayından sonra tribünlerin dolacağına inandığını belirtti. Serkan Akcan'ında sözlerinde değindiği gibi Cumhurbaşkanı, eğitim, eğlence sektörü ve diğer alanlarda kısıtlamaların Mart ayı verilerine göre tekrar değerlendirileceğini belirtmişti. Bir yılı aşkın bir süredir herkesin evlerinden işlerini yürüttüğü ülkemizde bu açıklamalar az da olsa herkese umut oldu.

Tribünler 2019-2020 Sezonu 26. Haftasından Bu Yana Boş

İlk olarak 2020 yılı Mart ayında ülkemizde görülen Covıd-19 vakaları alınan kararla maçların Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanmasına neden olmuştu. Hemen ardından ise futbolcularda görülen koronavirüs sayısının artmasıyla liglere uzun bir süre ara verilmiştir. Bu arada çalışmalarına evlerinde devam eden futbolcular tekrar yeşil sahalara dönerek ligi tamamlamışlardı. 2020-2021 sezonu öncesi yeniden toplanan TFF ise maçların oynanmasına pandemi kurallarına uyularak karar verse de, toplantıdan tribünlerin dolmasıyla ilgili herhangi bir karar çıkmadı,

Seyircisiz Tamamlanan Sezonun Şampiyonu İstanbul Başakşehir FK Oldu

Son 5 yıldır şampiyonluğu her sezon son anda kaybeden İstanbul Başakşehir FK, tribünlerin boş olduğu ve pandemi şartlarında tamamlanan ligi şampiyon olarak tamamladı. 2020-2021 sezonunda Türkiye'yi şampiyonlar liginde temsil eden İstanbul ekibi, önemli maçlar çıkarmasına rağmen grup aşamasında takıldı. Bu sezon ise istediği sonuçları alamayan İstanbul Başakşehir FK, 20 takımlı ligde 17. sırada yer alıyor.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler