Arama

Star Wars hayranları mutlu

2 yıl önce


Star Wars hayranları mutlu
ad image

Disney Plus, dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Star Wars serisinden esinlenen yapımlarına bir yenisini eklemek için geri sayıma geçti. 2019 yılında platformda yayınlanan The Mandalorian’ın ardından serinin sevilen karakterlerinden Obi-Wan Kenobi‘ye odaklanan yeni dizinin de çıkış tarihi belli oldu.

Obi-Wan Kenobi adıyla duyurulan prequel dizi, The Mandalorian ile aynı evreni paylaşacak ve Star Wars hayranlarına hitap edecek.

Serinin öne çıkan karakterlerinden Obi-Wan Kenobi‘nin hikayesini anlatan dizinin kadrosunda Ewan McGregor, Hayden Christensen, Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, Oshea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessel ve Benny Safdie gibi isimler yer alacak.

Bilindiği üzere Disney Plus, henüz ülkemizde hizmet vermeye başlamadı. Ancak geçtiğimiz aylarda platformun RTÜK kurumundan Türkiye’de hizmet sunabilmek için yayın lisansını 10 yıllık yayın lisansı aldığını ve resmi LinkedIn hesabından Disney Plus İstanbul ofisinde çalışmak isteyenler için iş ilanları paylaştığını belirtelim.

Bunun dışında Disney CEO’su Bob Chapek, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada platformun 2022’nin yaz aylarında Orta Doğu ve Afrika ülkeleri dahil Doğu Avrupa pazarına açılacağını duyurmuştu. Tüm bu açıklamaları ve gelişmeleri ele alırsak, platformun bu yılın yaz aylarında ülkemizde de hizmet vermeye başlayacağını söyleyebiliriz.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler