Arama

Spotify’ı kızdıracak açıklama

2 yıl önce


Spotify’ı kızdıracak açıklama
ad image

Spotify, Joe Rogan ve Neil Young üçlüsü arasındaki polemik yeni bir boyuta ulaştı. Geçtiğimiz günlerde podcast yayıncısı Rogan, Koronavirüs aşısı karşıtı olanlarla yaptığı söyleşiyi platformda yayınlamıştı. Bunun üzerine bir grup doktorun da arasında olduğu çok sayıda kullanıcı Spotify’ı COVID-19’la alakalı dezenformasyona önayak olmakla suçlamıştı.

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı, web sitesinde paylaştığı “A Message from Neil” başlıklı yazısında iletişim çağının en büyük sorunlarından birinin yanlış bilgi olduğunu belirtti. “Yanlış bilgi yayanları ortadan kaldırmalıyız” ifadesini kullanan Neil Young, dünya çapındaki tüm müzisyenlere ve üreticilere bir çağrıda bulundu.

“Sanatınızı icra etmek için, Spotify’dan daha iyi bir ev bulabilmelisiniz” diyen Neil Young, mektubun devamında şirket çalışanlarına mesaj vermeyi es geçmedi. Young, açıklamasında “Sizlerin en büyük sorununun (Spotify CEO’su) Daniel Ek olduğunu söylemek istiyorum. Asıl problem Joe Rogan değildir.” cümlelerine yer verdi.

Spotify, Neil Young ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle tüm eleştiri oklarının hedefindeyken; 26-28 Ocak tarihlerinde yüzde 6 hisse düşüşü yaşayarak 2 milyar dolar kaybetti. Sonraki günlerde ise yavaş yavaş toparlamaya başladı. Öte yandan şirket bundan böyle COVID-19 konulu podcast’lere tavsiye niteliğinde uyarılar ekleme kararı aldı.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler