Arama

Sony XPeria E5 Fiyatı ve Özellikleri !

7 yıl önce

Sony'nin akıllı telefon serisi Xperia'nın heyecanla beklenen son üyesi Xperia E5 raflardaki yerini aldı! İşte Sony Xperia E5 özellikleri ve fiyatıyla ilgili haberimiz...

Sony XPeria E5 Fiyatı ve Özellikleri !
ad image

Sony, bir süredir beklenen yen akıllı telefonu Xperia E5'i satışa çıkarttı.
5 inç ve 720p çözünürlükte ekrana sahip olan bu yeni Xperia, Mediatek'in MTK6735 işlemcisini kullanıyor. İşlemci, 4 tane 1.3GHz'lik Cortex-A53 çekirdekle çalışıyor ve işlemcinin RAM gücü de 1.5Gb. Telefonun dahili depolama alanı 16GB ve arttırılabilir depolaması mevcut. 


Özelliklerine bakıldığında en alt segment bir telefon olarak göze çarpan Xperia E5'in batarya ömrü oldukça ideal. 2.700mAh pil gücü bulunan bu akıllı telefonun bataryası yaklaşık 2 gün kullanıcısına hizmet ediyor. 

13 Megapiksellik için yerleştirilen LED flaşla desteklenen ana kamera ve 5 megapiksel ön kamera, telefonun taktir toplayan özellikleri arasında ilk sırayı alıyor. Ayrıca çift sim kart özelliği de bulunan Sony Xperia E5, NFC desteğide sağlıyor.


Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulan telefon, Android 6.0 Marsmallow yüklü olarak geliyor. Avrupa için fiyatı, 199 Euro olarak belirlenen telefonun Türkiye satış fiyatınınsa 750 lira civarında olacağı öğrenildi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler