Arama

Sony fişi çekti

2 yıl önce


Sony fişi çekti
ad image

Sony küresel çip krizi nedeniyle zor günler geçiriyor. Bir çok dev marka gibi krizden kötü etkilenen Sony bazı ürünlerinde problemler yaşamaya devam ediyor.

Sony, web sitesindeki bir gönderide kameranın askıya alındığını duyurdu ve şimdilik ZV-E10'u mağazasında veya herhangi bir distribütörü aracılığıyla satmayacağını belirtti. Sony'nin duyurusunun bir kısmı, "Dijital görüntüleme ürünleriyle ilgili olarak, küresel yarı iletken kıtlığının etkileri nedeniyle parça tedariki gecikiyor" ifadelerine yer veriyor. Ne yazık ki bu, Sony'nin bu yıl geçici olarak üretimini durdurduğu tek cihaz değil. Kasım ayında Sony, ECM-B1M shotgun mikrofon ve PXW-Z190 video kamera ile birlikte A7 II, A6400 ve A1600 serisi kameraların satışını durdurdu.

Sony ayrıca Nisan ayında Handycam HDR-CX680 video kamerayı beklemeye aldı. Hem Adorama'da hem de B&H Photo'da "Artık mevcut değil" olarak listelendiği için Sony A9'un üretimi durdurulmuş veya çok az tedarik edilmiş gibi görünüyor. Aynı şey, çevrimiçi mağazalarda mevcut değil olarak listelenen altı yıllık Sony A7R II için de geçerli.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler