Arama

SketchUp iPad uygulaması

1 yıl önce


SketchUp iPad uygulaması
ad image

İnşaat, tarım, jeo-uzamsal, doğal kaynaklar ve kamu hizmetleri, hükümetler, ulaşım ve diğer alanlarda endüstriyel çözümler geliştiren Trimble’ın en popüler yazılımlarından birisi olan SketchUp uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet iPad kullanıcıları ile buluştu. Ancak bahsetmemiz gereken bir detay var.

Apple Pencil sayesinde çizim konusunda oldukça iyi bir cihaz olan iPad ile bu uygulamada yer alan akıllı çizim araçlarının bir araya gelmesi sayesinde mimarların ve tasarımcıların çok daha az zaman harcayarak, yenilikçi işler ortaya çıkarması mümkün hale geliyor.

Makine öğrenimi özelliği olan Autoshape, karalamaları 3B şekillere ve yapılandırılabilir bileşenlere dönüştürüyor. İşaretleme moduyla kullanıcılar, Pencil’ı kullanarak 3B modellerin üzerine ek açıklamaları ve illüstrasyonları dijital olarak yerleştirerek müşteri geri bildirimlerini gerçek zamanlı olarak alabiliyor.

Uygulama kullanıcıların mevcut konumlarının uydu görüntülerini ve arazi verilerini içe aktarmasına, bir iPad kamera kullanarak fotoğraf dokuları uygulamasına ve artırılmış gerçeklik kullanarak gerçek dünyada 3B kreasyonları görselleştirmesine olanak tanıyor.

Günümüzde entegrasyon, uygulama ve donanımlar için vazgeçilmez haline geldi. Trimble Connect’te saklanan SketchUp modelleri, cihazlar arasında otomatik olarak senkronize ediliyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler