Arama

Sizinle Beraber İlerleyen Bir Firma, İnci Davetiye!

2 yıl önce

Sizinle Beraber İlerleyen Bir Firma, İnci Davetiye!

Sizinle Beraber İlerleyen Bir Firma, İnci Davetiye!
ad image

Sizinle Beraber İlerleyen Bir Firma, İnci Davetiye!

Şimdi sektörü içerisinde çok net bir biçimde ilerleyen ve 1978 yılı içerisinde kurulumundan bu yana olan tüm deneyimlerini ve bilgi birikimlerini de bu kapsamda sürdüren İnci Davetiye¸ Hızır Aydın tarafından kurulmuştur. Kurulduğu dönemde, yani ilk başlangıcında küçük bir işletme formunda matbaa üzerinde kartpostal üretimi yapan bir firma olmasının yanında çok beklemeden üretim çeşitliliğine girmiştir.

Ürün çeşitliliği içerisinde kartpostalların yanında ayrıca imsakiye, takvim, renkli ve resimli zarf, bloknot, resim dosyası, tebrik posterleri gibi daha birçok seçenek var eden firma, sonrasında da davetiye kısmına giriş yapmıştır. Davetiyeler ile ilgilenen firma bu sayede de 1984 yılı içerisinde şu an var olan marka ismine sahip olmuştur.

Zevklerinizi Önemseyen Bir Marka, İnci Davetiye!

Özel günlerden biri olan düğün arifelerinizde düğün davetiyesi seçimleri yapacağınız sırada size önerilen ve önerildiği kadar da büyük bir memnuniyet yaşamanızı sağlayacak olan İnci Davetiye, alanındaki en iyi hizmeti sunmaktadır. Ürün çeşitliliği bakımından bakıldığında aradığınız en değişik davetiyeyi bile bulma konusunda yardımcı olmaktadır çünkü her tarza ve zevkle özel üretim yapılmakta ve önemsenmektedir.

Sizin üretim yaptığınız davetiye seçenekleri içerisinde büyük bir disiplin barındıran İnci Davetiye, ayrıca kalitesinden de ödün vermeden devam etmektedir. Fiyatlandırma kısmında da tam olarak müşterilerinin yüzünü güldürecek tarzda uygunluklar sağlamakta, indirimler ve kampanyalar bulundurmaktadır.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler