Arama

Siber Güvenlik Federasyonu ve Özbekistan İnovasyon Bakanlığı Genç Akademi Birimi ile 'Mou' imzalandı

2 yıl önce

Siber Güvenlik Federasyonu ve Özbekistan İnovasyon Bakanlığı Genç Akademi Birimi ile 'Mou' imzalandı

Siber Güvenlik Federasyonu ve Özbekistan İnovasyon Bakanlığı Genç Akademi Birimi ile 'Mou' imzalandı
ad image

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya ve resmi internet sitesi üzerinden yaptığı basın açıklamasında bilgilendirmelerde bulunan Siber Güvenlik Federasyonu;

Özbekistan İnovasyon Bakanı İbrokhim Abdurakhmonov heyeti ve Siber Güvenlik Federasyonu yetkilileri arasında bir mutabakat görüşmesi gerçekleşmişti. Siber Güvenlik Federasyonu Başkanı Batuhan Tosun’un da katıldığı görüşmede her iki ülkenin çıkarları doğrultusunda siber güvenlik farkındalığı alanında mutabakat muhtırası imzalanmıştı.

Özbekistan İnovasyon Bakanlığı ve Siber Güvenlik Federasyonu görüşmelerine ilişkin federasyon yetkililerince yapılan bilgilendirmeler kapsamında Özbekistan Cumhuriyeti İnovasyon Bakanlığı ile her iki ülkenin siber güvenlik alanında görüşmelerinin devam ettiği kayıt edildi.

Yapılan açıklamaya göre her iki kurum arasında faaliyetlerin devam ettiği ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan federasyon yetkilileri , yapılan heyet görüşmelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Devam eden Özbekistan Cumhuriyeti İnovasyon Bakanlığı ve Siber Güvenlik Federasyonu görüşmeleri bünyesinde bugün gerçekleşen toplantıda başkanlığa vekaleten Siber Güvenlik Federasyonu yönetim kurulu başkan vekili Vugar Hüseyin katıldı.
​​​​​​​
Siber Güvenlik Federasyonu yetkilileri ve Özbekistan Cumhuriyeti İnovasyon Bakanlığının Genç Akademi Birimi başkanı Firdavs Nematzoda ve heyeti ile yapılan görüşmede, faaliyetler kapsamında amaçlarının siber güvenlik sektöründe insan kaynağı oluşturma ve teknoloji alanında sürdürülebilir çalışmaların artırılması gerektiği vurgulandı.

Siber Güvenlik Federasyonu bünyesinde Özbekistan heyeti ile gerçekleşen görüşmede siber güvenlik alanında birçok konu ele alındı.

Siber Güvenlik Federasyonu yönetimi kurulu üyesi Işıl Özden ve Siber Güvenlik Federasyonu birim başkanlarının da katıldığı toplantıda, Özbekistan Cumhuriyeti İnovasyon Bakanlığının Genç Akademi Birimi ve Siber Güvenlik Federasyonu arasında MOU anlaşması imzalandı.

Özbekistan Cumhuriyeti İnovasyon Bakanlığının birimleri ile görüşmelerin süreceğini ifade eden yetkililer, Her iki ülkenin de siber güvenlik alanında çalışmalarının devam edeceğini, işbirliği ve faaliyetlerinin geliştirilmesi konusunda atılacak adımların olduğunu ifade etti.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler