Arama

Samsung, Galaxy S23 ile çıtayı yükseltiyor

1 yıl önce


Samsung, Galaxy S23 ile çıtayı yükseltiyor
ad image

Samsung, 2022 yılına Galaxy S22 ailesi ve S21 FE modelleriyle hızlı bir giriş yaptı. Öyle ki şirket, bu yılın ilk çeyreğinde Apple’ın da önüne geçmiş durumda. Öte yandan yeni amiral gemisi telefonlarına yoğunlaşan Samsung, Galaxy S23 ile iddialı gelmeye hazırlanıyor.

Samsung, S22 Ultra cihazında 108 Megapiksellik sensör kullanarak akıllı telefonlardaki kamera sistemini bir üst seviyeye taşıdı. Daha önce de 200 megapiksel geleceği bilgisi bizlere ulaşmıştı. Ancak bu sensörün bu yıl içinde tamamlanması beklenmiyordu.

Elini çabuk tutan Samsung, Galaxy S23 ile akıllı telefonlardaki kamera geleneğini en üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Son yayınlanan raporlara göre Samsung, 200MP görüntüleme sensörü olan ISOCELL HP3’ü geliştirmeyi tamamlamış durumda.

Bunun dışında geçtiğimiz haftalarda ortaya atılan ve yılın ikinci yarısında tanıtılması beklenen Galaxy S22 FE’de de MediaTek işlemci kullanılacağına yönelik iddialar da geçerliliğini koruyor. Ancak son rapor, akıllı telefonda MediaTek yonga setinin tek olmayacağını iddia etti. Yani cihazda MediaTek’e ek olarak bölgelere göre değişkenlik gösteren bir işlemci daha kullanılabilir.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler