Arama

Samsung Galaxy Dual Fold

2 yıl önce


Samsung Galaxy Dual Fold
ad image

Samsung, son yıllarda çıkardığı Z Fold ile Z Flip serileri başta olmak üzere, katlanabilir telefon teknolojisine bir hayli yatırım yapıyor. Hatta ortaya çıkan patent başvurularında gördüğümüz kadarıyla, bu teknolojiye sahip cihazlara her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Son olarak da CES 2022 etkinliğinde Flex ile boy göstermişti. Şimdiyse S Pen destekli Galaxy Dual Fold modeli ortaya çıktı.

Son haberelere göre Samsung, Galaxy Dual Fold için patent başvurusunu 2021 Temmuz’unda yaptı. Şimdiyse, yeni katlanabilir akıllı telefonun tasarımını sergileyen bazı çizimler ortaya çıktı. Bu tür bir S Pen kalem tutucuya cihaz, şirketin ilk Z tarzı konsepti olabilir.

Fotoğraflarda da gözüktüğü gibi cihazın iki menteşe bölümü ve üç ekran paneli bulunuyor. Halihazırda satışı devam eden Fold ve Flip serilerinden farklı bir şekilde de S Pen için özel bir alan bulunduğunu görüyoruz. Fakat kalem, Note serisinde olduğu gibi cihazın içerisine yerleştirilmiyor.

Bunun yerine 2 ekran parçasının arkasında kalan alan kapandığında S Pen’in içine girebileceği bir boşluk oluşturuyor. Ayrıca, cihazın ekranı açıldığı zaman kalemin düşmemesi için, hem cihaz da hem de S Pen’de magnetik alanlar olacağı söyleniyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler