Arama

Samsung, 2021 yılında satış hedefini tutturdu

2 yıl önce


Samsung, 2021 yılında satış hedefini tutturdu
ad image

Katlanabilir akıllı telefonların geleceğinin parlak olacağına inanan ve rakiplerine göre bu anlamda en erken hamle yapan şirketlerden biri olan Samsung, 2021 yılına dair katlabilir telefon satışlarına ilişkin konuştun. Her ne kadar Güney Kore menşeli şirket satış rakamlarını şeffaf bir biçimde açıklamamış olsa da bu alanda işlerin oldukça yolunda gittiği dikkat çekiyor.

Samsung, yakın tarihlerde paylaştığı bir blog gönderisinde katlanabilir akıllı telefon satışlarının ne durumda olduğunu paylaştı. Güney Koreli şirket, 2021 yılı genelinde, 2020’de sattığından tam dört kat daha fazla katlanabilir telefon sattıklarını söyledi. Bununla birlikte firmanın akıllı telefon pazarındaki iki amiral gemisi Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3, yalnızca 2021’in ilk ayında, 2020’deki Samsung katlanabilir cihazlarının tamamından daha fazla satmayı başardı.

Yine piyasa analistleri, Samsung’un toplam pazar payının, katlanabilir telefon pastasının yüzde 88’ini oluşturduğunu belirtiyor. Bu anlamda toplamde 9 milyon civarında beklenen satış rakamının 7 milyon cibarında olması beklenebilir. Analistler, yanılma payını da göz önüne alarak Samsung’un tek haneli milyonlarda bir satış rakamına ulaştığına, küçük bir ihtimal de olsa 10 milyonu geçmiş olabileceğini belirtiyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler